Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves srác vagyok, és még nem volt párkapcsolatom. Mi történhetett velem?
Kisebb koromban teljesen extrovertált voltam, voltak barátaim, lánybarátaim is, rengeteget lógtam velük. Aztán miután elkerültem középsuliba egyre zárkózottabbá váltam, de még mindig volt néhány oszt.társ, akikkel el-eljárogattam erre-arra. Majd jött egy nagy plátói szerelem. Sajnos egy olyan lányba lettem szerelmes, akinek volt barátja, rengeteget sóvárogtam utána, emiatt teljesen elkerültem mindenkitől. Jelenleg 2 barátom van, még ált. iskolából, de ők teljesen más típusok. Ez egyetemen sem változott, teljesen befordultam, visszahúzódó lettem, jelenleg pedig ott tartok, hogy nincs nőm, és eddig nem is volt.
Külsőmmel nincs probléma, és általában kedves, barátságos is vagyok, csak keveset beszélek és félénk lettem. De mitől? Attól tartok, hogy ez a plátói szerelem, ami 5 (ÖT ÉVIG !) tartott teljesen betett :/
Én is félek a világtól, de úgy tekintek magamra, mint egy felfedező.. Ha senki nem ismer a környezetemben, akkor kb. azt adok elő magamról, amit akarok. Felvehetem a nagy magabiztos álarcomat, aki hideg, rejtélyes, stb. és próbálgathatom, hogy hogy mennek a dolgok..
Ez azért jó, mert izgalmas, nem unod meg az életed. Most gondolj bele, mi lenne, ha semmi nem lenne már izgalmas, mert mindent megtettél volna eddig?
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!