Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 éves srác vagyok, és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves srác vagyok, és még nem volt párkapcsolatom. Mi történhetett velem?

Figyelt kérdés

Kisebb koromban teljesen extrovertált voltam, voltak barátaim, lánybarátaim is, rengeteget lógtam velük. Aztán miután elkerültem középsuliba egyre zárkózottabbá váltam, de még mindig volt néhány oszt.társ, akikkel el-eljárogattam erre-arra. Majd jött egy nagy plátói szerelem. Sajnos egy olyan lányba lettem szerelmes, akinek volt barátja, rengeteget sóvárogtam utána, emiatt teljesen elkerültem mindenkitől. Jelenleg 2 barátom van, még ált. iskolából, de ők teljesen más típusok. Ez egyetemen sem változott, teljesen befordultam, visszahúzódó lettem, jelenleg pedig ott tartok, hogy nincs nőm, és eddig nem is volt.

Külsőmmel nincs probléma, és általában kedves, barátságos is vagyok, csak keveset beszélek és félénk lettem. De mitől? Attól tartok, hogy ez a plátói szerelem, ami 5 (ÖT ÉVIG !) tartott teljesen betett :/

2013. ápr. 22. 18:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Olyan csajokat akik ott vannak ahol isztok te! :D A spontaneitás meglesz csak eleget kell inni ;)
2013. ápr. 22. 19:18
 12/23 A kérdező kommentje:

Hát ez egy lakótelepi kis presszó féle, ide nem járnak lányok :D

Én meg a tömeget, discókat nem szeretem. Mondjuk ezeket régebben sem.

Marad a netes társkeresés. Bár igaza van annak, aki azt írta, hogy nekem nem is való társ. A "nagyobb" változásokat az életben valamiért traumaként élem meg. Nem tudom, hogy a nevelés miatt lettem ilyen, vagy az 5 évig tartó középsulis plátói szerelem miatt, vagy anya+nevelőapa állandó veszekedése miatt. Vagy minden egyszerre. Borzasztó összetett dolog.

Folyton elemezni akarom az életem, hogy mit rontottam el, közben meg telik az idő...

2013. ápr. 22. 19:29
 13/23 anonim ***** válasza:

Én 24 vagyok, kedves és "kifelé forduló" emberbarát. Bárkivel elbeszélgetek, mégse volt senkim. munkámból kifolyólag havi 30-40 új embert ismerek meg akiknek 80%a nő, még sincs senki.

Ez van ezt kell szeretni. Én már mindent megtettem az ügy érdekében a részemről, a többi nem rajtam múlik.

2013. ápr. 22. 19:31
 14/23 anonim válasza:
igazuk van az előbbieknek.csak ezt mondani könnyebb mint megtenni.nekem is ez a problémám (bár a koromnál fogva nem tűnik tragikusnak,de tudom milyen érzés) és én tudom hogy mit kéne tennem de egyszerűen nem vesz rá a lélek.és rossz látni hogy akik körülöttem vannak,azoknak milyen könnyen megy ez.(pedig van egy nagyon csúnya barátnőm és még neki is van barátja)nekem sincs gondom a külsőmmel, meg a többiek szerint is jó fej vagyok és mégsem tudom megtenni amit kéne :/ ráadásul nem is vagyok valami beszédes...szóval tudom milyen.sajnálom hogy segíteni azt nem tudtam de tudom milyen érzés
2013. ápr. 22. 19:34
 15/23 anonim ***** válasza:

"Ez elég hihetetlen nekem. Én 27 vagyok, ocsmány, alacsony, kőbunkó, mégis az utóbbi 13 évből 10ben volt valakim. Biztos h kéne neked nő?

"

Igen a bunkókra bukna a csajok,csak legyen nagyszáju

2013. ápr. 22. 19:36
 16/23 anonim válasza:

"bár a koromnál fogva nem tűnik tragikusnak"

16/L

előző voltam

17/23 anonim ***** válasza:
INTJ személyiségtípus lehetsz. Énis elemzek mindent, de a piálás és a tépés segít. :) Szeresd csak meg az olyan helyeket is ahová nők is járnak. Szedd össze magadat, mert az ilyenre azt mondják a nők, h egy takony ;)
 18/23 A kérdező kommentje:
Igen, igen ismerem ezeket a személyiségjegyeket. És tényleg INTJ vagyok, illetve ISTJ is volt már :))
2013. ápr. 22. 19:43
 19/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk az, hogy mit mondanak rám az régen még érdekelt, de manapság már egyáltalán nem foglalkozom ezzel.
2013. ápr. 22. 19:44
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem addig amíg félsz a változásoktól addig nem is fog változni semmi. Ezt neked kell magadban elhatározni, hogy "na most mától fogva új életet kezdek".Én pont fordítva voltam mint te, gyerekként nagyon visszahúzódó voltam, mindenhol kiközösítettek, most meg mér idegenekkel is szívesen beszélgetek, barátságos lettem. Próbáld meg elképzelni milyen volt, amikor még ilyen laza voltál. Menj el egy teljesen új közösségbe, ahova már eleve úgy lépsz be hogy te egy magabiztos, nyílt srác vagy, aki nem fél semmitől. És ha már így indítasz, akkor onnantól így is fognak rád tekinteni.Tudom, hogy könnyű ezt így mondani, de én is megtettem, átéltem. A pia tényleg segíthet, de nem ajánlom, én inkább ilyenkor azt képzeltem, hogy ezt most csak álmodom és akkor nem történhet semmi rossz velem.Hát most ennyi jutott eszembe remélem valamennyit tudtam segíteni, tényleg normális, rendes embernek tűnsz, ne félj a változástól!
2013. ápr. 22. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!