Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye jól gondolom hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye jól gondolom hogy ha eddig nem tette meg ezután sem fogja?

Figyelt kérdés

Szép estét!

Nemrégiben volt egy kérdésem. Ami arról szólt, hogy egy ideje (3hónap) együtt vagyok egy fiúval de nem történt még semmi. A semmi az 0 vagyis csók sem.

Még mindig nem. :) Kicsit utána néztem az exeinek és pont az én ellentétem mindegyik (kicsit teltebb, bögyös, fekete haj (amolyan tucat nős).

2013. ápr. 21. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Lehet hogy még szűz (és az exek is csak kitaláció) és fél. De lehet, hogy nem akarja elrontani a dolgot azzal, hogy sürget, vagy ilyesmi. MIért nem kérdezel rá?
2013. ápr. 21. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Ezek szerint te deszkavékony szőke cicababa vagy?

Kikérem a tucatnő kifejezést a hozzám hasonlók nevében, bögyös, teltebb fekete hajú nő vagyok, de egyáltalán nem tucatnő, sőt!! :))

Amúgy nem mindegy, hány évesen vagytok, 13-14, vagy mondjuk 20 felett.

Mert ha nem tizenéves vagy, akkor elég fura, hogy még nem csókolt meg.

De akkor ez milyen párkapcsolat ahol nincs csók sem??

2013. ápr. 21. 22:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha megsértettelek, nem állt szándékomba...akkor úgy fogalmazok hogy más típus (igen én sajnos vékony vagyok, de ezek a lányok nálam 10000x csinosabbak és szebbek) 25évesek vagyunk egyébként.
2013. ápr. 21. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:

3 hónap alatt azért már megcsókolhatott volna.

Szerintem sem tucat nő a fekete hajú, írom ezt szőkeként.:)

2013. ápr. 21. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Te mit értesz az "együtt vagyunk" mondatodon Kérdező? Hogy vagytok együtt?
2013. ápr. 21. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Semmi baj, csak vicceltem, ezért ott a mosoly.

2. voltam

25 évesen azért illene már legalább megcsókolnia, bár lehet, extra bátortalan.

Nekem is volt ilyen esetem egy fiúval, szintén 25-26 körül lehettem akkor.

Az elején randevúnak indult, találkozgattunk, eljártunk kirándulni, de soha semmi jelét nem adta, hogy meg akarna csókolni (pedig én már nagyon vártam, nem ellenkeztem volna).

A végén már kezdtem azt hinni, hogy meleg, bár akkor miért akart volna velem lenni...

Az lett a dologból, hogy egyre ritkultak a találkozások, végül teljesen megszűnt.

A mai napig ismerősöm facebookon és jóban vagyunk, de még most sem tudom, miért nem akart megcsókolni sem, ha eleve úgy kezdtünk el randevúzgatni, hogy tetszettem neki. Ennek már 5-6 éve.

2013. ápr. 21. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Biztos, hogy együtt vagytok? Hány évesek vagytok?
2013. ápr. 21. 22:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát... szerintem ha, nem volt köztetek semmi,akkor nem vagytok ti együtt úgy igazándiból.25 évesek vagytok ennyi idő után szerintem már csókolózni kellett volna vagy már szexelni is.Én nem pazarolnám rá az időmet.
2013. ápr. 22. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!