Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye jól gondolom hogy ha eddig nem tette meg ezután sem fogja?
Szép estét!
Nemrégiben volt egy kérdésem. Ami arról szólt, hogy egy ideje (3hónap) együtt vagyok egy fiúval de nem történt még semmi. A semmi az 0 vagyis csók sem.
Még mindig nem. :) Kicsit utána néztem az exeinek és pont az én ellentétem mindegyik (kicsit teltebb, bögyös, fekete haj (amolyan tucat nős).
Ezek szerint te deszkavékony szőke cicababa vagy?
Kikérem a tucatnő kifejezést a hozzám hasonlók nevében, bögyös, teltebb fekete hajú nő vagyok, de egyáltalán nem tucatnő, sőt!! :))
Amúgy nem mindegy, hány évesen vagytok, 13-14, vagy mondjuk 20 felett.
Mert ha nem tizenéves vagy, akkor elég fura, hogy még nem csókolt meg.
De akkor ez milyen párkapcsolat ahol nincs csók sem??
3 hónap alatt azért már megcsókolhatott volna.
Szerintem sem tucat nő a fekete hajú, írom ezt szőkeként.:)
Semmi baj, csak vicceltem, ezért ott a mosoly.
2. voltam
25 évesen azért illene már legalább megcsókolnia, bár lehet, extra bátortalan.
Nekem is volt ilyen esetem egy fiúval, szintén 25-26 körül lehettem akkor.
Az elején randevúnak indult, találkozgattunk, eljártunk kirándulni, de soha semmi jelét nem adta, hogy meg akarna csókolni (pedig én már nagyon vártam, nem ellenkeztem volna).
A végén már kezdtem azt hinni, hogy meleg, bár akkor miért akart volna velem lenni...
Az lett a dologból, hogy egyre ritkultak a találkozások, végül teljesen megszűnt.
A mai napig ismerősöm facebookon és jóban vagyunk, de még most sem tudom, miért nem akart megcsókolni sem, ha eleve úgy kezdtünk el randevúzgatni, hogy tetszettem neki. Ennek már 5-6 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!