Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 éve már hogy nem vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rörets kérdése:

1 éve már hogy nem vagyunk együtt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már egy éve nem vagyunk együtt.De még mindig szeretem, azóta depressziós vagyok. Ő meg nem sokra rá összejött egy nála jóval idősebb sráccal. Már öngyilkos is próbáltam lenni de nem sikerült. Sokan azt mondják hogy kerítsek egy másik lányt de félek. Nem a szerelemtől hanem attól hogy nem szeretnek viszont. Magányos vagyok. A szívem azt mondja hogy kellene valaki aki szeret de az eszem azt hogy ne tegyem mert megint pofára eshetek. Itt őrlődöm már egy éve. Kérlek benneteket segítsetek!! 17/F

#1 éve nem vagyunk együtt
2013. ápr. 21. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
hagyd abba az eltelt napok számolgatását ;)
2013. ápr. 21. 22:00
 2/4 Christiano Ronaldo ***** válasza:

Jah, ezen életében egyszer átesik mindenki, ezt jó ha tudod, és de a tökéletes megoldás az ha keresel valaki mást, csak megértem, hogy nem igazán mersz neki állni, de ez is csak egy félelem, ugyanolyan mint az arachnofóbia, meg minden más, egyszer viszont, ha már kiduzzogtad magad, akkor ki kell hogy szállj a burkodból, és elkezdened új kapcsolatokat kialakítani, és az is biztos, hogy nem lesz mind fényes, de azon kívül, hogy próbálkozol sok lófaszt nem tudsz csinálni.

Eleve ha szakítottatok, akkor nem azt kell visszasírni ami már egyszer megbukott, hanem egy másikból valami jobbat kihozni, abból meg amit most érzel tanulni.

DE ha ennyire nem megy, akkor csak szimplán keress magadnak valami elfoglaltságot, vagy bármit, amire koncentrálni tudsz, ami célt ad, mert egész addig, amíg csak ülsz a p!csádon, és otthon bősz, addig nem is lesz jobb.

Amit ennyi idősen iskola mellett tudsz csinálni, és még hasznos is, az az hogy letolod a seggedet egy konditerembe, és elkezdesz edzeni, ha másnem az önbizalmad javulni fog, az meg kezdésnek már egy nagy lépés a te dagonyádból.

2013. ápr. 21. 22:03
 3/4 anonim válasza:
na kiscsákó idefigyelj, felejtsd el azt a lányt, ha ő túl tudott lépni rajtad,akkor te is túl tudsz(tudom,fáj,de ez van) és 1 lány miatt ne dobd el az életed,majd ha az összes lány/nő azt mondja hogy nem akkor én is azt mondom hogy ok. de így ne. szedj fel 1 lányt és majd kialakul.
2013. ápr. 21. 22:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.
2013. ápr. 22. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!