Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elitélendő ha 19 évesen kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő ha 19 évesen kb havi egyszer a páromnál alszom?

Figyelt kérdés

Anyám mindig ezzel jön,hogy csak a hivatásosok járnak házhoz.Ezt minden alkalommal a fejemhez vágja,hogy én mekkora krv vagyok.Ráadásul a család többi tagja is rossz szemmel néz rám.

Én fogom fel rosszul a dolgokat?Hogy lehet igy egy légtérben élni velük?

2013. ápr. 21. 17:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Bizonyos körökben igen.
2013. ápr. 21. 17:41
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Párod is alszik nálatok? Egyébként egy baromság amit beszélnek!
2013. ápr. 21. 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Egyáltalán nem elítélendő, egyrészt már nagykorú vagy, másrészt pedig nem az őskorban élünk.

Szerintem minél hamarabb állj a saját lábadra, mert ha ez miatt tényleg leku..znak, akkor sehogy se lehet egy légtérben megmaradni velük.

2013. ápr. 21. 17:44
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy elítélendő! Miért ne aludhatnál nála, ha egyszer a párod!
2013. ápr. 21. 17:45
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
nem, ha meg csak ez akkor az egyszer van köztetek, akkor állj a talpadra és kicsit gyakrabban hozzátok ezt össze. senki sem szólhat már bele a dolgodba.
2013. ápr. 21. 17:45
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
19 éves vagy,FELNŐTT.
2013. ápr. 21. 17:48
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
19 évesen teljesen normális. Sőt, ha minden hétvégét náluk töltenél, akkor se lehetne egy szavuk se.
2013. ápr. 21. 18:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Párom is szokott nálam aludni és azt kicsit jobban tolerálják,de egyértelműen arról is megvan a véleményük..
2013. ápr. 21. 18:02
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

A te korodban nem.

Bár a 14-16 éves korosztály kérdezné ezt. Sok olyan kérdésben olvasom, h ez nekik természetes és megengedett SAJNOS.

19 évesen már azt sem nagyon számít mióta vagytok együtt az ilyesmihez. Szerintem addig nincs gond, míg a pasid gyakoribb vendég nálatok, mint te náluk. Nem feltétlenül ott alvással kombinálva.

Akkor is menjen hozzátok a párod, ha úgy néznek rá a rokonaid mint a véres rongyra. Akkor csak az ellenszenv marad, de kész érvek nem, mivel "lovagiasan udvarol".

Hidd el, ezzel meg lehet puhítani őket. Majd megszokják.

2013. ápr. 21. 18:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért? Azt akarták, hogy szűzen menj férjhez vagy mi?
2013. ápr. 21. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!