Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitélendő ha 19 évesen kb havi egyszer a páromnál alszom?
Anyám mindig ezzel jön,hogy csak a hivatásosok járnak házhoz.Ezt minden alkalommal a fejemhez vágja,hogy én mekkora krv vagyok.Ráadásul a család többi tagja is rossz szemmel néz rám.
Én fogom fel rosszul a dolgokat?Hogy lehet igy egy légtérben élni velük?
Egyáltalán nem elítélendő, egyrészt már nagykorú vagy, másrészt pedig nem az őskorban élünk.
Szerintem minél hamarabb állj a saját lábadra, mert ha ez miatt tényleg leku..znak, akkor sehogy se lehet egy légtérben megmaradni velük.
A te korodban nem.
Bár a 14-16 éves korosztály kérdezné ezt. Sok olyan kérdésben olvasom, h ez nekik természetes és megengedett SAJNOS.
19 évesen már azt sem nagyon számít mióta vagytok együtt az ilyesmihez. Szerintem addig nincs gond, míg a pasid gyakoribb vendég nálatok, mint te náluk. Nem feltétlenül ott alvással kombinálva.
Akkor is menjen hozzátok a párod, ha úgy néznek rá a rokonaid mint a véres rongyra. Akkor csak az ellenszenv marad, de kész érvek nem, mivel "lovagiasan udvarol".
Hidd el, ezzel meg lehet puhítani őket. Majd megszokják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!