Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h semmit se csinálok és lekurváznak?
Lehet mert nem kaphat meg vagy... Nem értem
Tegnap este bulina utánnam jött az egyik ismerősöm a wc-be de nem csináltunk semmit csak beszélgettünk és a haverja meglátta és beszólt h: "te mit kurváskodsz itt?" Pedig csak tök átlagosan álltam ott és annyi... (egy méterre egymástól) Vagy ha már kicsit jobban "kicsípem magam" akkor már az már kurvás vag mi??
hat nem tudom hanby eves vagy,d e egy dolgot megmondok...minel szebb vagy annal rosszabb.Tudom tapasztalatbol..a varosba fele a sracoknak azt mondta kurva vagyok, fele h nem. a masik fele meg azert mert egyszeruen nem kaphattak meg. Vagy jartam valakivel,s lattam h csak azt akarja, s otthagytam persze...s akkor mar kurva voltam, mrert hazudtak h engem megkaptak...irigyseg, a csajok reszerol, eg sok csalodasban lehet reszed. Na meg h a wcn beszelgetsz egy fiuval..hat azt senki nem hinne el..es igen, ha kicsiped magad vagy azert vagy nekik kurva mert nem kaphatnak meg, vagy azert mert azt hiszik h valami nagy faszik hordoztatnak, sok oka van..
Szerintem meg kell kapd azt az embert aki szereti h rendezd magad neki,s fogadjon el ugy ahogy vagy:) en is azt csinaltam..habar sokan teljesen felreismertek.
Hát szólj neki vissza egyértelműen. hz. mi van te F*sz azért kurvázol le mindennőt mert te csak azokkal szeretnél kezdeni, azok ott vannak az utca sarokon nem pedig a buliba beszélgetnek.
Kb. V.hogy így
Ne vedd komolyan vágd ki magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!