Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon szeretem

Figyelt kérdés
Van egy fiú már 5 éve teljesen bele vagyok zúgva de csak most mertem rá írni . És a barátnőim meg elkezdtek pletykálni rólunk hogy járunk és ezért most már nem is írunk...kérdezett a fiú hogy szeretem-e de én tagadtam ! Megkért hogy ne írjak neki mert ő jóba van egy lánnyal és az a lány bele tud lépni a Facebookjába és nem szeretné hogy miattam vesszenek össze....ezért törölt !!!! Elszeretném érni azt hogy felfigyeljen rám és jobban szeressen mint egy barátot ! ( 2 év van köztünk , személyesen csak 1 szer beszélgettünk ) most mit tegyek ??????????????
2013. ápr. 21. 11:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tapadós...mindig mikor rá írtam megkérdeztem hogy zavarom-e mert ha zavarom akkor nem írok !!!!! És a lány akinek megadta a jelszavát azt nem is ismeri
2013. ápr. 21. 12:30
 12/13 anonim ***** válasza:
zagyválsz össze-vissza
2013. ápr. 21. 12:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Itt nem arról van szó, hogy hallgat-e a pletykákra, vagy nem. Itt a lényeg azon van, hogy 1x beszélt élőben (meg párszor interneten keresztül) ezzel a lánnyal. És ennyi elég volt ahhoz, hogy mindenféle, számára előnytelen dolog kezdjen elterjedni róla. A fiúnak alakul egy kapcsolata egy másik lánnyal. Nekem személy szerint nem lenne szükségem arra a stresszre, hogy „vajon mikor fogja a lány bemondani az unalmast a körülöttem lévő felhajtás miatt”. Magukkal a pletykákkal én nem foglalkoznék, viszont nem vállalnám be, hogy azért menjen tönkre egy alakuló kapcsolatom, mert a másik fél megelégeli, hogy ilyeneket terjesztenek rólam.

Ha nem udvarolnék másnak, akkor nem igazán érdekelne a dolog, így viszont én is törölném, hisz másként tönkrevágja az életem (vagy legalábbis ellehetetlenít annál, akivel szeretnék összejönni).

2013. ápr. 21. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!