Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon szeretem
Hát mindenesetre elég fura barátnőid vannak.. válogathatnál, hogy kik is az igazi barátaid, akiknek bármit elmondhatsz és azt nem mondják el senkinek..
A sráccal kapcsolatban nem tudok nagyon mit mondani, ha azt mondta ne beszéljetek, akkor jobb ha nem tapadsz rá, mert azt nem szeretik a fiúk, és csak ellenszenvesebb leszel neki. Szóval legyél türelmes, vagy ismerkedj más srácokkal.
Attól, hogy törölte, miért ne lenne férfi? Képzeld magad a pasi helyébe: beszélgettél párszor egy lánnyal, aztán egyből azt hallod mindenfelől, hogy már jártok is. Az első gondolatom nekem az lenne, hogy egy ijesztő, tapadós csajról van szó mentális problémákkal (hisz gondoljunk bele, én nem tudom, hogy csak a barátnői terjesztik). Továbbá alakulóban van egy kapcsolatom egy másik hölggyel, akiben annyira megbízom, hogy a facebookom jelszavát is odaadtam neki. Szerintem természetes, hogy szabadulni akar egy szerinte nyomulós csajtól, aki miatt ilyen pletykák terjednek.
A kérdezőnek pedig annyit, hogy sürgősen szedd rendbe a barátnőid, mert ha nem teszi, akkor elég hamar az fog elterjedni rólad, hogy egy ijesztő, tapadós, hazudozós lány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!