Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon szeretem

Figyelt kérdés
Van egy fiú már 5 éve teljesen bele vagyok zúgva de csak most mertem rá írni . És a barátnőim meg elkezdtek pletykálni rólunk hogy járunk és ezért most már nem is írunk...kérdezett a fiú hogy szeretem-e de én tagadtam ! Megkért hogy ne írjak neki mert ő jóba van egy lánnyal és az a lány bele tud lépni a Facebookjába és nem szeretné hogy miattam vesszenek össze....ezért törölt !!!! Elszeretném érni azt hogy felfigyeljen rám és jobban szeressen mint egy barátot ! ( 2 év van köztünk , személyesen csak 1 szer beszélgettünk ) most mit tegyek ??????????????
2013. ápr. 21. 11:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát mindenesetre elég fura barátnőid vannak.. válogathatnál, hogy kik is az igazi barátaid, akiknek bármit elmondhatsz és azt nem mondják el senkinek..

A sráccal kapcsolatban nem tudok nagyon mit mondani, ha azt mondta ne beszéljetek, akkor jobb ha nem tapadsz rá, mert azt nem szeretik a fiúk, és csak ellenszenvesebb leszel neki. Szóval legyél türelmes, vagy ismerkedj más srácokkal.

2013. ápr. 21. 11:51
 2/13 anonim ***** válasza:
mit szeretsz benne annyira amikor nem is ismered??
2013. ápr. 21. 12:02
 3/13 anonim ***** válasza:
Semmit.Mivel törölt ez az ember téged, így szóra sem érdemes, sem a személye, sem semmi ami tőle származik számodra. az ilyen egyszerűen nem férfi. Ezt tanuld meg.
2013. ápr. 21. 12:03
 4/13 A kérdező kommentje:
Ismerem 1 osztály óta !!!!!!! és már sokszor köszöntünk el egymástól úgy hogy jó éjt meg nem rég szórakoztunk együtt...meg annyira édes volt mikor egy problémámat elmondtam hogy az egyik fiú mivel piszkál és csak annyit mondott hogy jól szétveri majd !!!!! de annyira szeretem !!!!
2013. ápr. 21. 12:14
 5/13 anonim ***** válasza:

Attól, hogy törölte, miért ne lenne férfi? Képzeld magad a pasi helyébe: beszélgettél párszor egy lánnyal, aztán egyből azt hallod mindenfelől, hogy már jártok is. Az első gondolatom nekem az lenne, hogy egy ijesztő, tapadós csajról van szó mentális problémákkal (hisz gondoljunk bele, én nem tudom, hogy csak a barátnői terjesztik). Továbbá alakulóban van egy kapcsolatom egy másik hölggyel, akiben annyira megbízom, hogy a facebookom jelszavát is odaadtam neki. Szerintem természetes, hogy szabadulni akar egy szerinte nyomulós csajtól, aki miatt ilyen pletykák terjednek.

A kérdezőnek pedig annyit, hogy sürgősen szedd rendbe a barátnőid, mert ha nem teszi, akkor elég hamar az fog elterjedni rólad, hogy egy ijesztő, tapadós, hazudozós lány vagy.

2013. ápr. 21. 12:17
 6/13 anonim ***** válasza:
4 Lényegtelen, hogy mióta ismered a tagot, értsd meg, hogy ez nem férfi, sem jellemre, sem emberségre, sem egyenességre. Az ilyennel nem szabad kezdened.
2013. ápr. 21. 12:18
 7/13 anonim ***** válasza:
5 Egy értelmes és egyenes férfi sosem hallgat a pletykákra, és mindig saját tapasztalatra megy. A pletykás embert egy mondata után már kivágja, nem hogy bármit is végig hallgasson tőle(ez nőre és ffire is egyaránt vonatkozik, aki egyenes).
2013. ápr. 21. 12:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Csak az ostoba, buta hasonszörű embereket lehet megetetni holmi pletykával, aki egyforma a pletyizős emberekkel.ez köztudott.
2013. ápr. 21. 12:20
 9/13 anonim ***** válasza:
azt írtad, személyesen csak 1x beszélgettetek. nem tudom megérteni, hogy akkor mi ez az "óriási" szerelem... egyébként tartsd tiszteletben a döntését, te is tudod, hogy felejtős a dolog.
2013. ápr. 21. 12:22
 10/13 anonim ***** válasza:
egyébként hány éves vagy?
2013. ápr. 21. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!