Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LANYOK 28 eves ferfi vagyok szeretem a nyugalmat a konyveket utazni szivesen fozok meg ilyenek es a baratnoim mind azt mondjak hogy unalmas velem lenni de mert?
Mindenki más, van aki utazni szeret és olvasni, van aki szórakozni, programokat szervezni. De biztos lehetsz benne,h mindenki megtalálja a magának való társat:)
Csak már az elején tisztázzátok le ki milyen tipus, mit szeret csinálni.
Nem vagyok egy szerzetes maskalok en
de mondjuk piaba max 2sör utanna asvanyviz berugva jo 4eve nem voltam
Sajnos nekem mindig olyan nok jonnek be kiknek en nem
dehogy vagy unalmas! az én férjem is szeret olvasni (ez az egyik oka amiért imádom), néha főzőcskézik is, bár a konyha az enyém főleg:) én is imádok olvasni....a nappalink elég kicsi de 3db 2 méteres könyvespolc, valamint 2 db 1 méteres dugig van könyvekkel,gondolhatod...:) lassan nem lesz hely:(
az olvasás fejleszti a szókincset, és sokat lehet róla beszélgetni is. mi is szoktunk. de tudod az ilyen PlázaP.csáknak nem kell szókincs se intelligencia, mert ők csak szétteszik a lábukat és ehhez nem kell ész:)
a nyugalom jó dolog. bár azért havi 1-2 szer elmegyünk haverozni de ez koránt sem jelent heti lerészegedést és hasonlókat.
próbálj meg nem libákkal megismerkedni:)hanem rendes lányokkal, és ha szerencséd lesz, találhatsz olyat aki illik hozzád.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!