Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A baratnoim mar fiuznak en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnoim mar fiuznak en nem nagyon. Velemeny?

Figyelt kérdés
Kicsit fusztral a dolog h a baratnoimnek nem syerelmi kapcsolatuk de fius kapcsolataik mar vannak en meg kb alig ismerek valakit ok meg mindenkit es ok mar beszelnek mindenfele fiuval en meg nem csak lanyokkal es tudom meg fiatal vagyok stb de azert jol esne neha a masik nemmel is beszelni. 14/L
2013. márc. 13. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Itt beszélgetni is lehet!

F.

2013. márc. 13. 21:50
 2/12 anonim ***** válasza:
A te dolgod. Ha akarod, csináld, ha nem akarod, ne csináld.
2013. márc. 13. 21:52
 3/12 anonim ***** válasza:
A magad ura vagy.Azt csinálsz amit akarsz.
2013. márc. 13. 21:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem érdekel.
 5/12 A kérdező kommentje:
En csinalnam de halvany fogalmam sincs kivel kene a sulimbol kb mindenki egy sznob barom masokat meg nem ismerek ha meg rairok vkire az meg olyan nyomulos vagy nem?
 6/12 anonim ***** válasza:
2esnek igaza van. Semmiképp ne azért kezdj el pasizni mert mások már csinálják. Azt tedd ami neked jólesik és ne érdekeljen más mit gondol erről. Szerintem még pár évig simán ráérsz.
2013. márc. 13. 21:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Fuu de jo mostmar tudom mit csinaljak h odairtad h "nem erdekel" ... Hogyan koszonjem meg :D
2013. márc. 13. 21:55
 8/12 A kérdező kommentje:
Koszonom :) en nm pasizni akarok ahhoz am is bena lennek csak beszelgetni fiukkal is vagy nem is tudom...
2013. márc. 13. 21:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Ne csináld, aztán kész...Majd ha valaki érdekel, ráér akkor...14 éves - gyerek.
2013. márc. 13. 21:57
 10/12 anonim ***** válasza:
A véleményemet kérdezted, őszinte vagyok mindig.
2013. márc. 13. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!