Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-20 évesek! Vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-20 évesek! Vélemény?

Figyelt kérdés
Csak nekem undorító ez a viselkedési forma amikor a 15-17 évesek hetente járnak valakivel természetesen mindig mással...amikor részegre isszák magukat..vagy a lányoknak amikor a fél seggük kint van vagy a fiúknál a pávaság!Manapság az ismerkedés is úgy megy hogy fb-n vagy bárhol ráírnak az illetőre hogy :Szia járunk ? és ennyi ....már meghalt az udvarlás vagy a randizás fogalma? Édesanyám sokat mesél/mesélt nekem hogy neki régebben hogy udvaroltak stb . Lehet hülyén hangzik de én elvárom/elvárnám egy fiútól hogy udvaroljon ne csak rám írjon ezekkel a gagyi "menő" szövegekkel! 16 éves lány vagyok de mégis undorítónak tartom az ilyeneket legfőképpen attól félek hogy már nem lesznek normális udvarias fiúk ! Nektek mi erről a véleményetek?
2013. márc. 3. 20:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%
Hát nekem is akik menőnek hiszik magukat hogy cigiznek meg berúgnak meg megb*sznak mindent ami él és mozog azt hiszik ez a menő...rengeteg ilyen lányt fiút láttam már és sajna az osztályom 90%-a ilyen :/ 15/F
2013. márc. 3. 20:36
 2/15 anonim ***** válasza:
19%

igaz, bár egy kicsit eltúlzod a dolgokat, mert igen is vannak olyan pasik, aki figyelmesek, udvarolnak stb ami kell

16/L

2013. márc. 3. 20:37
 3/15 anonim ***** válasza:
Sajnos igen ez megy a mai világba. Én örülök neki hogy nem vagyok ilyen :) 16/L
2013. márc. 3. 20:37
 4/15 anonim ***** válasza:
Lesznek, csak nagyon ritkán...mint én 15/F
2013. márc. 3. 20:40
 5/15 anonim ***** válasza:

Én udvarias vagyok,normális. Mellé még magas,izmos,sportoló is.

Viszont bulizni szeretek.Nem agyament módon persze...

17/F

2013. márc. 3. 20:41
 6/15 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem is undórító ez a viselkedés, de attól, hogy valaki fb-on rádír, attól még lehet tök rendes. Az egyik ismerősöm is fb-on szokott "ráírogatni" lányokra, és amúgy meg rohadtul aranyos:)

15/L

2013. márc. 3. 20:41
 7/15 ktk312 ***** válasza:

Mondjuk én nem vagyok ilyen, hogy ráírok fb-n, mert először regisztrálni kellene, de elvégre a facebook ezért van. Azért van, hogy az emberek könnyebben megtalálják egymást és b*sszanak...

Ha nem hiszed el, olvasd el a könyvet...

2013. márc. 3. 20:42
 8/15 A kérdező kommentje:
Ezért nincs már facebookom ha valakit tényleg érdeklek akkor keresni fog : )
2013. márc. 3. 20:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is gázos.
2013. márc. 3. 20:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Lesznek normális fiúk is, ne add fel a reményt. Attól, hogy a hülyék hangosabbak és látványosabbak nem biztos, hogy többen is vannak.
2013. márc. 3. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!