Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal fiúk (12-14 évesek) körében is vannak melegek vagy bik?
hát mivel ebben a korban alakul ki a nemi érés, ilyenkor még senki nem fogja megmondani az identitását biztosra... jóó, persze, pistikére rákenik a suliban, hogy bzi, de lehet, hogy aki a legjobban fikázza a teljesen normális pistikét, az fog farok után nyúlni 3-4 év múlva:D
szóval ilyenkor támadhat gondolata a gyerkőcnek, de ez olyan mint mondjuk a halálos szerelem ebben a korban... igazából még nincsenek rá megérve testileg-lelkileg szóval csak a trendet és a társadalmi nyomást követik
Kettővel ez előtti!
29 éves vagyok BISZEXUÁLIS !
Volt már kapcsolatom lányokkal és fiúkkal is egyaránt..
Mind két nem legalább annyira vonz mint a másik.
Nem kötekedés :)
Csak mondom, hogy igen is létezik biszexuális ember..
Én tudom magamról, már régóta sejtem. De 1,5 éve biztosra. Eleinte én sem hittem el, azt gondoltam, hogy ez biztosan még változni fog. De semmi változás...
Sosem vonzottak a lányok, és kétlem hogy ez megváltozna. De már nem érdekel, már elfogadtam magam :) és ez a legkisebb gondom.
még most leszek 15 :D szóval még beletartozok az érintett egyénekhez :P
Bennem 10 évesen kezdett először mocorogni valami a fiúk iránt, persze akkor még nem értettem (90-es évek eleji vidéki Magyarország, asse tudtam, mi az a homoszexualitás). 12 évesen már biztos voltam benne, hogy a fiúk tetszenek, és nem a lányok.
Egyébként meg ha tudsz angolul, nézegess coming out videókat a youtube-on, vannak 11-12 évesektől is, és ahogy beszélnek az érzéseikről, el is hiszem róluk, mert én is ugyanígy éreztem az ő korukban, csak persze sose mertem volna ország-világ előtt beszélni erről. Kicsit irigylem is őket... :)
7 éves koromban az osztályfőnök szólt a szüleimnek, hogy valószínűleg meleg vagyok, úgyhogy vigyenek orvoshoz.
Tényleg meleg vagyok, már akkor is éreztem, de csak tudat alatt.
A lányok meg sose érdekeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!