Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal fiúk (12-14 évesek) körében is vannak melegek vagy bik?
10:13
Természetesen nem vittek orvoshoz. Fogalmuk se volt, hogy kihez kellene ilyenkor fordulni, így annyiba hagyták a dolgot. Lerendezték annyival, hogy az osztályfőnök nem teljesen százas.
17:00
De heteroszexualitás létezik 14 év alatt?
4. hozzászólóval értek egyet, az 1. kommentje bullshit.
Én már 7 éves korom körül teljesen odáig meg vissza voltam arnold schwarzenegger-ért az Ikrek c. filmben. Ez volt az első, amit furcsának találtam magamon.
Az első fiú, aki nagyon tetszett és akiért rajongtam, az egyik osztálytársam volt - ez 7. osztályban történt, és azóta is vonzódom hozzá. :P
Nemrég volt osztálytalálkozónk, ahol meg is fogtuk egymás fenekét (ő kezdte! :D), de semmi sem lett ... mellesleg neki tavaly óta van már asszonykája (feleség).
Jah bocsi, az kimaradt, h
23/F
Én bi nek érzem magam.Persz ez még nem biztos, mert ink. lányokat szeretem, és azt olvqstam, hogy ha ilyenkorban történik egy két ilyen dolog, h vmelyik fiúról elgondolkodsz úgy... akkor még az nem bizonyít semmit. Szóval még én sem tudom.
12 éves f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!