Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiatal fiúk (12-14 évesek)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal fiúk (12-14 évesek) körében is vannak melegek vagy bik?

Figyelt kérdés
Esetleg itt van olyan? Azért kérdezem, mert ha valaki írja hogy ő iylen, azért az több bizonyíték, minthogy valaki hallott már róla :) És inkább úgy értem ezt, hogy van-e olyan fiú, aki ebben a korban is tudja már ezt magáról. Vagy az csak később derül ki?

2013. febr. 10. 18:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
"vigyenek orvoshoz" lol... az orvos mit csinált, felírt rá antihomotikumot? :D
2013. febr. 13. 10:13
 12/27 anonim ***** válasza:
94%

10:13

Természetesen nem vittek orvoshoz. Fogalmuk se volt, hogy kihez kellene ilyenkor fordulni, így annyiba hagyták a dolgot. Lerendezték annyival, hogy az osztályfőnök nem teljesen százas.

2013. febr. 13. 13:41
 13/27 anonim válasza:
?n 14 ?ves vagyok ?s biszexu?lis m?sf?l ?ve ?rzem ezt
2013. febr. 15. 17:34
 14/27 anonim ***** válasza:
13:41 Hát nem is... viszont a gaydarja jól működött :)
2013. febr. 16. 16:34
 15/27 MrPifta ***** válasza:
42%
A magyar törvények értelmében 14 év alatti homoszexuális nem létezik. Az gyerek.
2013. febr. 17. 17:00
 16/27 anonim ***** válasza:
LOLfail. Pontosan melyik törvény definiálja a szexuális irányultságot 14 éven felüliek esetében? És törvény tiltja-e, hogy 14 éven aluliak szexuális vonzalmat érezzenek, esetleg le is feküdjenek egymással, ha épp ahhoz van kedvük? A butaságot miért nem tiltja törvény?
2013. febr. 17. 17:14
 17/27 anonim ***** válasza:

17:00

De heteroszexualitás létezik 14 év alatt?

2013. febr. 18. 02:40
 18/27 anonim ***** válasza:
60%

4. hozzászólóval értek egyet, az 1. kommentje bullshit.

Én már 7 éves korom körül teljesen odáig meg vissza voltam arnold schwarzenegger-ért az Ikrek c. filmben. Ez volt az első, amit furcsának találtam magamon.

Az első fiú, aki nagyon tetszett és akiért rajongtam, az egyik osztálytársam volt - ez 7. osztályban történt, és azóta is vonzódom hozzá. :P

Nemrég volt osztálytalálkozónk, ahol meg is fogtuk egymás fenekét (ő kezdte! :D), de semmi sem lett ... mellesleg neki tavaly óta van már asszonykája (feleség).

2013. febr. 23. 10:32
 19/27 anonim ***** válasza:
60%

Jah bocsi, az kimaradt, h

23/F

2013. febr. 23. 10:34
 20/27 anonim válasza:

Én bi nek érzem magam.Persz ez még nem biztos, mert ink. lányokat szeretem, és azt olvqstam, hogy ha ilyenkorban történik egy két ilyen dolog, h vmelyik fiúról elgondolkodsz úgy... akkor még az nem bizonyít semmit. Szóval még én sem tudom.

12 éves f.

2013. febr. 26. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!