Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal fiúk (12-14 évesek) körében is vannak melegek vagy bik?
Figyelt kérdés
Esetleg itt van olyan? Azért kérdezem, mert ha valaki írja hogy ő iylen, azért az több bizonyíték, minthogy valaki hallott már róla :) És inkább úgy értem ezt, hogy van-e olyan fiú, aki ebben a korban is tudja már ezt magáról. Vagy az csak később derül ki?2013. febr. 10. 18:11
21/27 anonim válasza:
Szia! Én 14 évesen úgy érzem magamról h biszex vok mivel a lányok és a fiúk is tetszenek, de ki tudja lehet h később még máshogy fog alakulni. (Am fiú vok)
11/F
22/27 anonim válasza:
Vkinek van kedve ismerkedni?? 18bi F Irjatok nekem! ;)
23/27 anonim válasza:
"7 éves koromban az osztályfőnök szólt a szüleimnek, hogy valószínűleg meleg vagyok, úgyhogy vigyenek orvoshoz. " remélem, anyádék "finoman" megmondták a kedves osztályfőnöknek, hogy mit és hova dugjon....eszem megáll...
26/27 anonim válasza:
Már kb. 7. osztályos koromtól érzem, hogy bi vagyok. Kevés fiú tetszett (max a létszám 10%-a), de a szexuális vágy velük kapcsolatban erősebb volt, mint a lányokkal. Általában az 1-2 évvel fiatalabbak érdekeltek. Azonban csak 21 éves korom után mertem tettekre is váltani a vágyaimat.
27/27 anonim válasza:
egyszer feltettem egy kérédést, hogy a heteroszexuálisok mióta tudják, hogy heterok, és már tudták e akkor amikor még nem is volt senkivel szexuális kapcsolatuk. sokan állították, hogy már oviban is tudták:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4522..
aztán ugyanezt megkérdeztem melegektől, erre pár homofób odajött, hogy ők még nem is tudhatják, ha nem volt senkivel kapcsolatuk http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__45.. szánalmas? az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!