Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-20 évesek! Vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-20 évesek! Vélemény?

Figyelt kérdés
Csak nekem undorító ez a viselkedési forma amikor a 15-17 évesek hetente járnak valakivel természetesen mindig mással...amikor részegre isszák magukat..vagy a lányoknak amikor a fél seggük kint van vagy a fiúknál a pávaság!Manapság az ismerkedés is úgy megy hogy fb-n vagy bárhol ráírnak az illetőre hogy :Szia járunk ? és ennyi ....már meghalt az udvarlás vagy a randizás fogalma? Édesanyám sokat mesél/mesélt nekem hogy neki régebben hogy udvaroltak stb . Lehet hülyén hangzik de én elvárom/elvárnám egy fiútól hogy udvaroljon ne csak rám írjon ezekkel a gagyi "menő" szövegekkel! 16 éves lány vagyok de mégis undorítónak tartom az ilyeneket legfőképpen attól félek hogy már nem lesznek normális udvarias fiúk ! Nektek mi erről a véleményetek?
2013. márc. 3. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát valahogy ezektöl èn is undorodom....

de valahogy azt látom, hogy a legtöbb lánynak pl a gyökerek kellenek.... amelyiknek nem, az meg már foglalt.... :/

Ezért nem találok senkit én sem....

Szép nem vagyok, de azért ronda sem, 193cm meg 90 kiló..... sokat nem bulizok, kevés a barátom, visszahúzódó vagyok, kevés ember ismer igazán....

îgy nem sok esélyem van bárkit is találni, de a mostani lányokat nézve lehet hogy nem is baj...XDDD

TELJESEN EGYETÉRTEK A KÉRDEZÖVEL.

17/F

2013. márc. 3. 20:50
 12/15 anonim ***** válasza:

sztem a FB-al semmi baj, de utánam addig érdeklődtek a csajok amíg lekezelőbb voltam, utána már nem. Ezzel mit csináljak? Nem kell nekik olyan hű de nagy kedvesség, ez van alkalmazkodnom kell

F19

2013. márc. 3. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Jé, vannak még itt normális tinik! Egyidős vagyok a barátommal, ő az első, két hónapja járunk, ígéretes kapcsolat, és még udvarolt is nekem egy hónapig... Legjobb elfoglaltságunk azokon röhögni, akik úgy néznek ki, mint amit te leírtál. Én is hányni tudok az illetlen bunkó ringyók láttán, meg a répaszárú köldökig kivágott piszkavas kölykökön... Kihalóban van a normális ember, és sajnos az a legrosszabb, hogyha egy ribanc meg egy páva egymásra talál akkor szaporodnak mint a pókok, és ellepik az egész világot. És ez ellen mit lehet tenni? Semmit :(

15/L

2013. márc. 3. 21:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is olyan srác vagyok aki rendesen udvarol. De lassan már nincs is kinek. Kevés a normális rendes lány. Utálom az agyonszolizott hisztis pirított ribancot.
2013. márc. 3. 21:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsónál a pont.

"De lassan már nincs is kinek".

Udvarolnék én, ha nyugodtan próbálhatnám meg abban a tudatban, hogy nemleges válasz esetén is emberként kezel az illető, nem pedig mint valami kutyát.

2013. márc. 3. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!