Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem hív? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hív? Szerintetek csak szexre kellettem neki?

Figyelt kérdés
Szórakozó helyen megismerkedtem egy lánnyal. Nagyon aranyos, csinos, szexi lány volt. Beszélgettünk és mondta, hogy menjünk ki a kocsijába. A kocsiban nagyon jót szexeltünk, tudom ez nem helyes, hogy ilyen hamar odaadtam magam, de nagyon kívántam ezt a lányt. Szex utána elkérte a számom és elváltunk, azt mondta holnap hív. De már 1 hete semmi, várom a hívását, de semmi. Mit tegyek? Szerintetek is csak arra kellettem ennek a lánynak.
2013. ápr. 20. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ez nem kamu, én megeszem a kalapom :D Egyébként meg valószínű, hogy igen.
2013. ápr. 20. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:
XD Bilibe lóg a kezed
2013. ápr. 20. 14:07
 3/8 A kérdező kommentje:

2-es

Igen tudom naiv voltam :( Ez van kihasznált az a lány :(

2013. ápr. 20. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
kár h te nem kérted el a számát :/
2013. ápr. 20. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
de legalább szexeltél egy jót :D
2013. ápr. 20. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100,hogy kamu:D Mintha egy lány irta volna ki, úgyh. nem kell a rizsa:D Ekkora balek nem létezik a földön.
2013. ápr. 20. 14:35
 7/8 A kérdező kommentje:

6-os

Fiú vagyok, de tény nők között nevelkedtem és elég lányos stílusú, gondolkodású pasi vagyok

2013. ápr. 20. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Fogd fel egy jó kalandnak! Nem sok srác mesélhet el ilyet magáról!
2013. ápr. 20. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!