Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak csak a szexre kellettem. Beszéljek vele, ugy értem ugassam le, vagy inkább soha többet ne beszéljek vele?
Akkor nem azt kellett volna írnod, hogy "A barátomnak csak a szexre kellettem"
mert ez azt jelenti hogy szexeltetek
Ha azt mondod h nemis feküdtetek le úgyse fogja elhinni neked senki. A barátainak + hiába mondod el h csak a szexre kellettél neki, nemtom ezzel mit akarsz =) Én is jöttem már össze csak ezért csajjal, haverok nagyon jól tudták, leszаrták, max. röhögtek rajta egyet h mijen láma a csaj. Ennyi a haverjai emiatt nem fogják megutálni mert téged átvert XD
Sztem akk jösz ki a lehető legjobban a szituból, ha hagyod a fаszba, hallgacc és minél gyorsabban elfelejted.
16/F
hát a szexre kellettem VOLNA,bocsi csak még eléggé kivagyok és írni se tudok rendesen.
Az meg hogy nem hiszik el hogy nem feküdtünk le,nem biztos,mert amikor legelsőnek hazudta ezt mindenkinek,és össze vesztük,akkor bevallotta mindenkinek hogy hazudott,és nekem van igazam,és nem feküdtünk le...most meg csak egyik havrjának vallotta be ezt,a többieknek mást mondott.Mind1. szerintem is hagyom kéne,csak kíváncsi voltam a véleményetekre.Csak nagyon fáj,mert azelőtt a legjobb barátok voltunk és még ő nyavalygott nekem,hogy alig vannak barátai,meg mindenkivel olyan jóban aakr lenni mint velem....:(
Ilyen alakkal nem érdemes foglalkoznod!!!
Nem érdemel meg téged!
Egyébként meg mit is mondhatna a haverjai előtt?!...hát persze,h azt,h "megvolt!" !!!
Aki valótlant állít,az lapát azonnal,nincs mit megmagyarázni ezen! Fel a fejjel!!! :O)
9:16 vok
Azér nyavajgott mer fel akart szedni =)
"A lányok az orgazmust szinlelik, a fiuk minden mást" Örök szabály XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!