Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy 20 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 20 évesen még sosem volt komoly kapcsolatom? Voltam már több pasival, mindbe szerelmes voltam, de nekik nem kellettem másra, csak szexre.

Figyelt kérdés
Velem lehet a baj? Hol találhatnék végre egy normális pasit? Nem járok bulizni,söt,szinte sehova. :(
2009. jún. 27. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
az ilyeneket meg kell tanulni kiszűrni, sajna ez csak idővel fog menni és sok tapasztalattal:) ne keseredj el, ismerkedj neten, sok helyes fiú van.
2009. jún. 27. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs veled semmi baj, nyugodj meg. Be ne beszéld magadnak!!

Köztünk férfiak között jó néhányan csak erre hajtanak...

Őszintén szólva azzal, hogy otthon gubbasztasz nem nagyon fogsz pasit találni magadnak.

Máazkálj a bnőiddel a városba és mosolyogj sokat, legyél magabiztos. Szórakozóhelyen pedig ne nagyon ismerkedj ilyen téren.

MErt ott nagyon kevés (szinte elenyésző) eséllyel fogsz találni normális pasit magadnak.

Sajnos ez van. Ritka az olyan pasi, mint például én is, hogy nem csak a szexre kell a csaj, hanem szerelemre is.

Sok sikert :)

Krisz

2009. jún. 28. 01:29
 3/4 anonim válasza:

Megértem a helyzetedet. Én 23 éves fiú vagyok. Vannak normális srácok a világon...magamat is ide sorolnám és ismerek is párat. Furcsa módon normális lányt is nehéz találni. Én azt hittem megtaláltam az igazit, de nemrég szakított velem...kicsit átverve érzem magam.

Megtalálod majd az igazit, csak nagyon nehéz. Fontos hogy kimozdulj otthonról, mert az a közérzeteden is javít.

Én most szabad vagyok ha gondolod felkereshetsz:)

2009. jún. 28. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Találtál már valakit? Én egy éve olyan szinten magamba zuhantam, hogy úgy éreztem, hogy senkinek nem kellek. Szóval: én elhittem! Te ne tedd. A fiú, akit megismertem szinte mesébe illően bukkant fel az életemben. Soha nem hittem volna, hogy ez velem megtörténhet. Most újra azt érzem, hogy fontos lehetek valakinek. És Ő felülmúlta a várakozásaimat. Soha nem volt még hozzá hasonló ffi az életemben! Tanulság: Betoppanhat az életedbe a nagy Ő, de látod: nekem egy évig kellett várnom rá. Egyébként 1 komoly kapcsolatom volt: pont 20 éves koromban ismertem meg a barátomat és 3 évig tartott. De akkoriban elmászkáltam mindenfele (barátnőkkel, fősulis csoportársakkal) - így neked ilyen szempontból könnyű. Amint kilépsz az iskola kapujából és belecsöppensz a VALÓ VILÁGba, már nehezebb ismerkedni. Szóval, ne várj, vedd kezedbe az irányítást. És a másik: soha ne add magad könnyen, mert az utálják a pasik! Egy hónap után szerintem ideális, de ez attól függ, hogy mennyit találkoztok. A másik meg, hogy ne ragadj rá a pasikra, hagyd őket kicsit szabadon, de éreztesd, hogy te is vagy. Meg kell találni az arany középutat. Remélem, tudtam segíteni!
2009. szept. 26. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!