Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 20 évesen még sosem volt komoly kapcsolatom? Voltam már több pasival, mindbe szerelmes voltam, de nekik nem kellettem másra, csak szexre.
Nincs veled semmi baj, nyugodj meg. Be ne beszéld magadnak!!
Köztünk férfiak között jó néhányan csak erre hajtanak...
Őszintén szólva azzal, hogy otthon gubbasztasz nem nagyon fogsz pasit találni magadnak.
Máazkálj a bnőiddel a városba és mosolyogj sokat, legyél magabiztos. Szórakozóhelyen pedig ne nagyon ismerkedj ilyen téren.
MErt ott nagyon kevés (szinte elenyésző) eséllyel fogsz találni normális pasit magadnak.
Sajnos ez van. Ritka az olyan pasi, mint például én is, hogy nem csak a szexre kell a csaj, hanem szerelemre is.
Sok sikert :)
Krisz
Megértem a helyzetedet. Én 23 éves fiú vagyok. Vannak normális srácok a világon...magamat is ide sorolnám és ismerek is párat. Furcsa módon normális lányt is nehéz találni. Én azt hittem megtaláltam az igazit, de nemrég szakított velem...kicsit átverve érzem magam.
Megtalálod majd az igazit, csak nagyon nehéz. Fontos hogy kimozdulj otthonról, mert az a közérzeteden is javít.
Én most szabad vagyok ha gondolod felkereshetsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!