Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a szexre kellettem neki, és ezen egyszerűen nem tudom túltenni magam! Mit tegyek, hogy könnyebb legyen?
23 éves főiskolás lány vagyok és hát az a helyzet, hogy az egyik tanárom kezdett ki velem. Nagyon csúnyán átvert.
Egy fiatal 30-as évei közepén járó nőtlen férfiról van szó. Úgy indította az egészet, mintha komoly kapcsolatot szeretne kialakítani velem. Rendesen udvarolt virágot hozott. Persze arra mindig ügyelt, hogy az iskolában ezt ne vegyék észre. Aztán elhívott magához, majd néhány alkalom után ott is aludtam nála. Tehát nem rögtön adtam magam oda. Utána vettem észre, hogy hanyagol. Sokszor nem ért rá, mert dolga volt, mindig volt valami kifogása, majd mikor egyszer komolyabban számom kértem, akkor pattintott le. Persze a szokásos dumával, hogy nagyon fontos vagyok neki, de most képtelen komoly kapcsolatot kialakítani, meg hogy azért szeretne jóban maradni velem, és hogy higgyem el, nagyon rosszul érzi magát őt is megviselte, de nem tudunk együtt működni...stb. Meg hogy neki is új helyzet volt ez az egész, mert még sose járt hallgatóval... Tehát folyamatos kifogások.
Nem akartam még nagyobb hülyét csinálni magamból, ezért hagytam a csudába, ill. hagynám, csak hát mégis egy fölöttem álló emberről van szó. Heti rendszerességgel tart órákat nekünk és nagyon nehéz így az iskolára koncentrálnom, mert azért ez az egész rendesen padlóra tett. Igyekszem nem mutatni neki ebből semmit, de magamban iszonyú nagy érzelmi viharok mennek le, arról nem is beszélve, hogy az önértékelésemet is rendesen a földbe döngölte. Egy hülye liba vagyok, akivel kikezdtek...:(
Nem vagy hülye liba, és sajnos nem tudok olyat mondani amitől hirtelen jobb lenne de járj közösségbe, tölt sok időt a barátaiddal.H a saját példámmal éljek, nekem volt 1 másfél éves kapcsolatom, amikor orrba-szájba csalt a kedves hölgy.És én még barom módon sajnáltam, meg vigasztaltam mikor zokogott mellettem. szerintem tök jól jártál h legalább kirakott.Az ez után jövő kapcsolatom szintén rendesen elcseszett volt.Megkaptam egy 22 éves szűzlányt, udvaroltam neki szóval nem csak le akartam teperni, és mikor összejött a dolog, rá 2 hétre kirakta a szűröm.
A lényeg, h csinálj valamit ami elfelejteti a dolgokat.
Sok sikert hozzá.
elég szomorú,h 23 évesen az ilyen dolgokon fennt akadsz a mai világban.készülj fel arra,h nagyon sok dolog nem fog összejönni az életben.nagyon sokat fogsz még változni.csak velem ez a folyamat kb 15 évesen játszódott le velem.kb annyi idősen voltam padlón utoljára.jobban jársz ha úgy fogod fel,h ami történt,jó volt,de csak ennyi volt.gondolom élvezted vele a dolgot.akkor meg miért használt ki????????
23/ff
a férfiak nagyon hatékonyan vadásszák le a nőket... legyetek óvatosabbak, ha nem akarjátok hogy sok férfi megkapjon titeket... nekem is van pár jó trükköm, de nem szoktam használni... csak egyetlen szerelmemnél vetettem be :D
21f
Hát, okosat nem tudok mondani... Még akár azt sem, hogy kérd magad át egy másik osztályba, mert a fősulin nem úgy működik, mint a gimiben, ha tetszik ha nem, a tanárod marad...
Amit tudok tanácsolni: próbáld megbeszélni vele, hogy ne kelljen feszengened az órákon. Most már tisztában vagy vele, hogy nem komoly kapcsolatot keresett benned, azt magadban fel tudod dolgozni, de hogy mi is volt köztetek ez a pár alkalomra szóló románc, azt vele kellene tisztáznod. Akkor talán megnyugodna a lelked is.
Én biztos ezt tenném a helyedben.
Különben te szerelmes vagy?
23L
Hazudd azt, hogy megerőszakolt.
Najó ez hülyeség lenne. De szerintem beszéld ezt meg vele, hátha megbékél a lelked utána.
Vagy ha nem, még mindig ott az 1. mondatom ,)
egyszerűen beszéld meg vele sztem, h oké, jóvolt, de ennyi volt. alakítsatok ki normális kapcsolatot, úgyértem nem párkapcsolatot, hanem normális ismerősi viszonyt. valszeg ő is feszélyezve érzi magát. nameg teis. ha átbeszélnétek és elmondanád neki, h te sem akarsz tőle semmit, és nem bántódtál meg azon h ő sem akar a továbbiakban tőled semmit. így megnyugszik, teis megnyugszol, és nemlesz semmi gond a továbbiakban.
a lényeg h zárjátok le, és ne hagyjátok függőben. mert emiatt van a rossz hangulat.
Nézd, nem hiszem hogy átvert. biztos nagyon megtetszettél neki, de aztán rájött hogy nem akarja mégsem. Van ilyen. Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.
velem is történt hasonló, nem is egyszer. Aztán később mindegyikkel beszélőviszonyban maradtam, és mindegyik azt mondta, hogy nem akart megbántani, és hogy nagyon vonzónak talált, de valahogy nem akart tovább menni, és hogy rosszul érezte magát, hogy ezzel nekem fájdalmat okozott. És mikor elmondtam, hogy nem fájt, csak nem értettem, akkor mindegyik nagyon megkönnyebbült, és ha van gondom, mindegyikre számíthatok. Nem kell ezen fennakadni, csak tudni kell, hogy 2 hónapig nem lehet tudni, a pasi se tudhatja, hogy mennyire gondolja komolyan.
naív dolog elhinni, hogy szeretlek, és csak veled életem végéig és hasonlók 1-2 hét után :)
A pasi kedves volt veled. Még mindig az, és nem akar téged bántani, csak nem lett szerelmes, van ilyen. Miért kell azt gondolni hogy szándékosan ki akart tolni veled, és hogy kihasznált? ez nagy marhaság.
És miért gondolod hogy hülyét csináltál magadból? egyáltalán nem. Ő nem szórakozni akart, vagy hülyére venni. veled még nem fordult elő, hogy egy pasi udvarlot neked, te helyesnek találtad, elfogadtad, aztán kicsit később rájöttél, hogy nem szereted igazán? Akkor most te is gané voltál vele? nem, csak így alakult, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!