Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő kell ahhoz, hogy valaki szerelmes legyen a párjába?
Figyelt kérdés
A barátommal még csak 3hete vagyunk együtt, és igazából nem is ismerjük még nagyon egymást, de már azt mondja szerelmes. És nem értem, hogy tudott ilyen hamar belém szeretni. Én még nem érzem azt, hogy szerelmes vagyok belé, és ezzel megriaszt, hogy ilyen hamar kijelenti ezt. Sőt.. ezt már az első héten kijelentette. Most nem azt kérdezem tőletek, hogy szerintetek tényleg szerelmes e belém, mert az hülyeség lenne, csak kíváncsi vagyok, hogy miért mondhatja ezt ilyen korán. És még annyit tennék hozzá, hogy így én vagyok neki az első barátnője.. talán lehet ezért mondja ezt?2009. szept. 25. 02:00
11/11 anonim válasza:
Szia, ez kinek mennyi idő, mindenki más!
Ol: én még általános iskolába 7.osztályba egyik naprol a másikra jött az osztályba egy lány!
Én még csak nem is láttam az arcát csak hátúrol azt a szép hullámos szőke haját és rögtön szerelmes lettem bélé ( első látásra )
És hát azóta is együtt vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!