Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő kell ahhoz, hogy valaki szerelmes legyen a párjába?
ezt nem lehet meghatározni hogy mennyi idő után lehet valaki szerelmes.
kinek mennyi idő kell hozzá, hogy kialakuljon.
nekem pl. volt már szerelem első látásra, de volt olyan is hogy 1 hónap alatt nembírtam belészeretni.
Én nem hiszek a szerelem első látásra....de lehet h valakinek az van.
Sztem ő se tudja mit jelent szerelmesnek lenni...cak az a baj h nagyon el van hamarkodva az egész dolog..3 hét...nem is ismeritek egymást ahogy kéne és már jártok? Sőt mi több a srác még ráadásul "szerelmes" is...vagy azt hiszi.
Én csak azt nem értem, ha te nem vagy szerelmes a srácba akkor miért volt muszáj, hogy már járjatok...
Valahol irta a könyben hogy most te muszájpont azzal a fiúval egy hosszú távú kapcsolatot tegyél?
Szerintem az egész a SZERELEMRŐL kéne szóljon...ha már együtt vagytok és együtt jártok akkor már szerelmesek is kéne legyetek...
De mivel te nem vagy szerelmes akkro erőltetni fogod majd hogy szerelmes légy, ami nem fog menni és igy attól félek h szkitással fog végződni.
Nem is szólva azt h alig ismeritek egymást és csak ezután fog sokminden kiderülni egymásról, hogy mégis külömboztök, más a nézőpontjaitok (persze nembiztos de legtöbb esetben ez van, mert nehezebb azt megtalálni akivel találsz).
Szerintem kellett volna több időt hagyj, hogy ismerkedjetek és megvárd azt hogy te is szerelmes légy, és ha biztos vagy h mindketten szerelmesek vagytok akkor talán van valami értelme nekifutni...
Tudod a szerelem az olyan kiszámithatatlan...és érzelmi háttérenalapszik tehát nemlehet ezt logikai útoneljárni.... hogy mikor lesz meg a szerelem...
Ez tőled, meg a fiútól függ. Van akibe szerelmes lehetsz 2 héten belül...van akibe 2 hónapon belül és van akibe SOHA...
Most ha már jártok...már csak a szerencse az ami megadhatja h szerelmes legyél a fiúba...
Csak attól félek h akkor erőltetni fogod magad h szerelmes legyél belé te is úgy ahogy ő elvileg az... és ha erőlteted akkro bizti nem leszel szerelmes...
10:42
Nem hinném, hogy ez miatt, mert én még nem vagyok szerelmes belé nem lesz ebből komoly kapcsolat. Ha jól meg vagyunk előbb utóbb nálam is kialakul. Viszont olvastam már ezen az oldalon, hogy elég sokan, csak 2-3 hónap múlva lettek szerelmesek a párjukba, és még sem szakítottak, mert nem volt szerelmes az egyik fél a másikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!