Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyi idő kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi idő kell ahhoz, hogy valaki szerelmes legyen a párjába?

Figyelt kérdés
A barátommal még csak 3hete vagyunk együtt, és igazából nem is ismerjük még nagyon egymást, de már azt mondja szerelmes. És nem értem, hogy tudott ilyen hamar belém szeretni. Én még nem érzem azt, hogy szerelmes vagyok belé, és ezzel megriaszt, hogy ilyen hamar kijelenti ezt. Sőt.. ezt már az első héten kijelentette. Most nem azt kérdezem tőletek, hogy szerintetek tényleg szerelmes e belém, mert az hülyeség lenne, csak kíváncsi vagyok, hogy miért mondhatja ezt ilyen korán. És még annyit tennék hozzá, hogy így én vagyok neki az első barátnője.. talán lehet ezért mondja ezt?
2009. szept. 25. 02:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

ezt nem lehet meghatározni hogy mennyi idő után lehet valaki szerelmes.

kinek mennyi idő kell hozzá, hogy kialakuljon.

nekem pl. volt már szerelem első látásra, de volt olyan is hogy 1 hónap alatt nembírtam belészeretni.

2009. szept. 25. 07:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nagyon szeretne szerelmes lenni, és így el is hiszi magáról, hogy az. Ha te vagy az első barátnője, valószínűleg még azt sem tudja, hogy milyen az, ha valaki szerelmes. Majd megtanulja. Ez szerintem ne izgasson, nem kell vele foglalkozni a lényeg az, hogy jól megvagytok. Ismerkedjetek, érezzétek jól magatokat együtt. Sok boldogságot. :))
2009. szept. 25. 07:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszek a szerelem első látásra....de lehet h valakinek az van.

Sztem ő se tudja mit jelent szerelmesnek lenni...cak az a baj h nagyon el van hamarkodva az egész dolog..3 hét...nem is ismeritek egymást ahogy kéne és már jártok? Sőt mi több a srác még ráadásul "szerelmes" is...vagy azt hiszi.

Én csak azt nem értem, ha te nem vagy szerelmes a srácba akkor miért volt muszáj, hogy már járjatok...

Valahol irta a könyben hogy most te muszájpont azzal a fiúval egy hosszú távú kapcsolatot tegyél?

Szerintem az egész a SZERELEMRŐL kéne szóljon...ha már együtt vagytok és együtt jártok akkor már szerelmesek is kéne legyetek...

De mivel te nem vagy szerelmes akkro erőltetni fogod majd hogy szerelmes légy, ami nem fog menni és igy attól félek h szkitással fog végződni.

Nem is szólva azt h alig ismeritek egymást és csak ezután fog sokminden kiderülni egymásról, hogy mégis külömboztök, más a nézőpontjaitok (persze nembiztos de legtöbb esetben ez van, mert nehezebb azt megtalálni akivel találsz).

Szerintem kellett volna több időt hagyj, hogy ismerkedjetek és megvárd azt hogy te is szerelmes légy, és ha biztos vagy h mindketten szerelmesek vagytok akkor talán van valami értelme nekifutni...

Tudod a szerelem az olyan kiszámithatatlan...és érzelmi háttérenalapszik tehát nemlehet ezt logikai útoneljárni.... hogy mikor lesz meg a szerelem...

Ez tőled, meg a fiútól függ. Van akibe szerelmes lehetsz 2 héten belül...van akibe 2 hónapon belül és van akibe SOHA...

Most ha már jártok...már csak a szerencse az ami megadhatja h szerelmes legyél a fiúba...

Csak attól félek h akkor erőltetni fogod magad h szerelmes legyél belé te is úgy ahogy ő elvileg az... és ha erőlteted akkro bizti nem leszel szerelmes...

2009. szept. 25. 10:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
letezik ijen... az en baratommal is ugy jottem osze h nem is ismertem, es neki is en voltam az elso.... mar a 3ik napon leste minden kivansagomat, lathatoan oda volt ertem! minden percben irta az smseket, egyszeruen ojan jo volt! de mostanra ez mar nem igy van, most is szeret, meg minden figyel ram, csak ritkabban ir.... neha pedig egesz heten nem tududnk talizni... regen pedig inkabb nem ment el vhova csak h velem legyen, na de ez nem ojan nagy vmi, az afo h velem van es szeret.....
2009. szept. 25. 11:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Hallottál már arról hogy : meglátni és megszeretni?
2009. szept. 25. 11:58
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Na jó kicsit bővebben leírom. Ez az első látásra szerelem dolog egyébkét nem hülyeség. Statisztikák szerint igazolt tény, hogy a lányok az apjukra, a fiúk meg az anyjukra emlékeztető párt keresnek, ha nem ismerik be akkor is. (külső belső stb...) Na mármost lehet te hasonlítassz valakire...és épp ezért már azt mondja, vagy már lehet hogy éppenséggel 1éve beléd van zúgva fülig.
2009. szept. 25. 12:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Hallottam róla. De ez hülyeség. Akkor ez olyan, hogy csak a külsőmbe "szeretett bele".
2009. szept. 25. 12:04
 8/11 A kérdező kommentje:
kb 1hónapja ismerjük csak egymást. Szóval ez is kizárt, hogy 1éve belém lenne zúgva.
2009. szept. 25. 12:06
 9/11 A kérdező kommentje:

10:42

Nem hinném, hogy ez miatt, mert én még nem vagyok szerelmes belé nem lesz ebből komoly kapcsolat. Ha jól meg vagyunk előbb utóbb nálam is kialakul. Viszont olvastam már ezen az oldalon, hogy elég sokan, csak 2-3 hónap múlva lettek szerelmesek a párjukba, és még sem szakítottak, mert nem volt szerelmes az egyik fél a másikba.

2009. szept. 25. 12:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A párom még 7 hónap után sem érzi úgy, hogy szerelmes. Illetve annyit mondott, hogy kezd az lenni. Na a helyzet, hogy érzem, hogy valamit érez, csak el akarja nyomni magában. hosszú... szóval ehhez soxor idő kell.
2009. szept. 25. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!