Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki 3 hónap után sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 3 hónap után sem szerelmes a párjába, érdemes még az illetőre várni?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, 3 hónapja ismerem. Az elején én nagyon húzódzkodó voltam vele, nem akartam vele járni, de szép lassan megkedveltem. Pár hete össze is jöttünk. Végig nagyon rendes volt velem, virágot hozott, bemutatott mindenkinek, minden nap keresett, úgy tűnt, teljesen odavan értem. Aztán beleszerettem, és bevallottam neki. Ő is azt mondta, hogy szeret. De múlt héten egyszer csak valami baja lett, hazament, majd msn-en közölte, hogy neki ez így nem megy, legyen vége, ő nem érzi azt, amit kellene. Nem is értettem, mi ez, mikor minden teljesen oké volt. Sokat veszekedtünk, de fél óra után mindig megkeresett kibékülni. Aztán most héten megint eljátszotta... úgy volt, hogy ittalszik, erre kitalálta, hogy moziba megy a haverjaival, hívott, de úgy nem akartam menni, ezért összevesztünk. Másnap azzal fogadott, hogy ő szeret, de nem szerelmes, és így nem megy, beszéljük meg, aztán váljunk el békében. Találkoztunk, akkor meg megcsókolt, hogy olyan jó, hogy ottvagyok vele, és nem akar elhagyni. De azóta is úgy érzem, nem az igazi, nem olyan, mint régen. Érdemes még rá várnom? Így játszadozik, egyszer kellek, egyszer nem, ráadásul nem szerelmes... Várjak még rá, belém szerethet?
2010. szept. 19. 12:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs tisztában az érzéseivel! A szerelemben ez nem "megengedett". Vagy szeret, vagy nem, döntse el.

Állítsd választás elé. Ha szeret, akkor együtt maradtok, ha nem, akkor viszlát. Ha pedig azt mondja szeret de nem változik kb. két héten, egy hónapon belül, akkor hagyd ott. Nincs értelme ilyen emberért küzdeni.

2010. szept. 19. 12:08
 2/12 anonim ***** válasza:

a kapcsolat eleje az amikor igazán szerelmes vagy vagy kellene lenni a barátodba

sajnos nem ő az akit kerestél...szakítsatok mert később csak rosszabb lesz

2010. szept. 19. 12:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Olyan nem létezik, hogy 3 hónap alatt szerelmes volt, és ki is szeretett belőled. Inkább beszéljünk fellángolásról, ami ugye egy idő után elvész... Valahol ez a fellángolás átalakul mély szerelemmé, valahol nem. A ti esetetekben valószínű ez nem történt meg. Ahogy előttem is írták, ülj le vele (nem msn-en) és beszéljétek meg hogy mit is érez, mit szeretne! Ha szeret téged, akkor joggal elvárhatod, hogy ezt ki is mutassa, ha nem teszi nincs értelme vesztegetni az idődet, csak szenvedni fogsz miatta!
2010. szept. 19. 12:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Mikor múlt nap szakítani akart, aztán azt mondta, hogy mégsem akar elhagyni, akkor megpróbáltam választás elé állítani. Azt mondta, hogy nem fog elhagyni. :S
2010. szept. 19. 12:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem kezdődik ez valami jól:S. Még csak 3 hónapja ismeritek egymást, de már sokat veszekedtek. És nem tudod, mit is érez irántad pontosan. Beszéld meg vele, ha úgy látod, megéri. Ha fontos vagy neki tényleg, akkor adj még egy esélyt neki. De ha nem, vagy fél elköteleződni, esetleg maga se tudja, mit akar, akkor hagyjad a fenébe, ő pedig legyen őszinte.
2010. szept. 19. 12:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten, persze, döntenie kell, de nem "Igen" és "Nem" között. Szerintem egy kapcsolat kezdetekor nagyon is belefér a "Lehet" kategória, vagyis még nem tudja, hogy pont Te kellesz-e neki, mert még nem ismer eléggé, de azért bejössz neki. Ilyenkor azonban még nem érdemes "együttjárásról" beszélni, pláne együtt aludni... Mindenképpen beszéljetek erről, nincs abban semmi, ha kimondjátok, hogy nem akarjátok erőltetni a járást, de azért nem feltétlenül mondotok le egymásról, hanem adtok időt magatoknak. Ilyen "kapcsolat"-féleségben is el tudtok menni moziba, szervezhettek programokat, de nem "muszáj" kézenfogva menni és csókolózni. Aztán majd meglátjátok. Természetesen ebben az időszakban az is lehetséges, hogy a srác vagy Te találkozik egy olyannal, aki jobban tetszik... Lényeg, hogy ne siessetek el semmit, adjatok magatoknak időt mindenre!
2010. szept. 19. 12:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Ő ma is azt mondta, hogy sokat számítok neki, és hogy mekkora idióta, hogy ott akart hagyni, meg h nagyon húzós időszaka van (reggeltől estig dolgozik :S)... de másrészről meg kicsit flegma velem, ma is azt akarná, hogy holnap ne menjek be 1 órára (egyetemen), hogy találkozni tudjunk. Nem tudom, megéri-e az áldozat.
2010. szept. 19. 12:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja, és az egyetemen feltűnt egy srác, aki nagyon kedves velem, na rá meg olyan féltékeny, hogy amint szóba kerül, fő a feje tőle. :D Ma meg megkért, hogy ne is beszéljek azzal a sráccal, mert neki nagyon rosszul esik. Ááá, nem értem... :S
2010. szept. 19. 12:54
 9/12 anonim ***** válasza:

szerintem tarts több vasat a tűzben

senki mellett ne horgonyozz le, amíg nem vagy biztos abban, hogy te vagy neki az istennő

ez jó tanács

2010. szept. 19. 14:35
 10/12 A kérdező kommentje:
Pont ezért vettem szívesen a másik srác közeledését... biztos, ami biztos. :S De őt ez nagyon zavarja.
2010. szept. 19. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!