Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én belezúgtam 1 hónap alatt a pasimba. ő viszont nem szerelmes belém. Mit tegyek, és hogyan?
Nekem a szerelem csak úgy jött, páromnál ugyanígy. Nem kellett egymást győzködni, nem kellett mérgelődnünk azon, hogy a másik nem szerelmes...nem görcsöltünk rá, és nem voltak egyfolytában kételyeink.
Erőszakkal nem fogod szerelmessé tenni. Tehát vagy beléd szeret magadért, vagy majd megy tovább a saját útján.
Tegnap nem kérdeztél már hasonlót?
Mert ha az te voltál, akkor az szerintem nem olyan jó jel, hogy egész nap ezen agyalsz. Ha szereted, akkor oké, legyél türelmes. Ha meg azt érzed, hogy nem mutat feléd semmi olyat, ami később szerelemmé alakulhat, akkor hagyd el őt, és ne gondolkozz ennyit.
Egyszerűen tarts ki mellette, ha egyébként minden OK. A fiúknak ez lassabban megy. (Én már csak tudom.) :)
43/F
Hát nem tudom... szerintem a szerelem csak úgy jön hirtelen, a szeretet az, ami hónapok alatt alakul ki.
Mondjuk az sem mindegy, hogy emellett hogy viselkedik veled. Mert ha rendszeresen találkoztok és jó együtt, akkor tul.képpen már kialakult, csak még nem jött rá, hogy ez az.
Ha viszont egyre ritkulnak a találkozók meg a telefonálások, akkor semmi esélyed.
miaz hogy hogy lehet a pasim?
én felajánlottam neki hogy legyünk barátok NEM AKAR. O.o
aztmondta NEM AKAR SZAKÍTANI. mert jólérzi velem magát és akar találkozni a tavaszi szünetben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!