Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam a barátomnak 2 hónap után, hogy szerelmes vagyok belé, de ő még nem érzi irántam ugyanezt, mi tévő legyek? Nem is fog szeretni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 13:18
2/13 anonim válasza:
Türelem és bízzál magadban. Minden gyümölcs beérik, ha hagyják.
3/13 anonim válasza:
ez emberfüggő, van akinél lassabban alakul ki... 2 hónap nem sok idő sztem
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Várok,majd történik valami.Remélem! :)
2011. márc. 1. 13:33
5/13 anonim válasza:
Én nem járnék olyannal, aki 2 hónap után vagy már, vagy még nem szerelmes belém... Mindegyik gáz. Ha nem szeret, miért vagyunk együtt, miért csókolózunk, miért szexelünk? Én ezeket csak olyannal művelem, aki szeret.
6/13 anonim válasza:
hát én ezzel úgy vagyok h szerintem már 2 hónap alatt beléd kellett volna szeretnie.az azért elég sok idő.
7/13 A kérdező kommentje:
Éppen ezért kérdezem itt, mert tartok tőle, hogy hiába stimmel minden vele ha nem képes engem szeretni. Pedig annyira szeretném.Annak köze lehet hozzá, h első barátnője vagyok? Sztem nem..
2011. márc. 1. 13:46
8/13 anonim válasza:
nem lehet hogy csak fél kimondani? én rögtön bele tudok szeretni egy lányba de kimondani tovább tart
9/13 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám :) Mondtam a Barátomnak, hogy szerelmes vagyok belé, Ő pedig azt mondta, hogy nagyon szeret. Én meg megkérdeztem, hogy szerelmes? Azt mondta, hogy nem szerelmes, mert neki a szerelem csak azt jelenti, h például izgul, izzad, pillangók vannak a gyomrában. Szerinte sokkal jobb az, hogy szeret engem, ezek nélkül a "kellemetlen érzések" nélkül. Először megsértődtem, rosszul esett, nem értettem. Mára bizonyított, hogy imád engem :) Szóval nem biztos, hogy mindenki ugyanazt érti a szerelem szó alatt. Jobb tisztázni a fogalmakat :)
10/13 anonim válasza:
Csak én nem értem? Mostanában előbb van a "járunk", mint az, hogy beleszeretsz? Ezt hogy?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!