Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki 3 hónap után sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 3 hónap után sem szerelmes a párjába, érdemes még az illetőre várni?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, 3 hónapja ismerem. Az elején én nagyon húzódzkodó voltam vele, nem akartam vele járni, de szép lassan megkedveltem. Pár hete össze is jöttünk. Végig nagyon rendes volt velem, virágot hozott, bemutatott mindenkinek, minden nap keresett, úgy tűnt, teljesen odavan értem. Aztán beleszerettem, és bevallottam neki. Ő is azt mondta, hogy szeret. De múlt héten egyszer csak valami baja lett, hazament, majd msn-en közölte, hogy neki ez így nem megy, legyen vége, ő nem érzi azt, amit kellene. Nem is értettem, mi ez, mikor minden teljesen oké volt. Sokat veszekedtünk, de fél óra után mindig megkeresett kibékülni. Aztán most héten megint eljátszotta... úgy volt, hogy ittalszik, erre kitalálta, hogy moziba megy a haverjaival, hívott, de úgy nem akartam menni, ezért összevesztünk. Másnap azzal fogadott, hogy ő szeret, de nem szerelmes, és így nem megy, beszéljük meg, aztán váljunk el békében. Találkoztunk, akkor meg megcsókolt, hogy olyan jó, hogy ottvagyok vele, és nem akar elhagyni. De azóta is úgy érzem, nem az igazi, nem olyan, mint régen. Érdemes még rá várnom? Így játszadozik, egyszer kellek, egyszer nem, ráadásul nem szerelmes... Várjak még rá, belém szerethet?
2010. szept. 19. 12:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

az ember arra is féltékeny lehet, akit nem szeret

csupán, pl ha tetszik ha egy srác állandóan udvarol, de amúgy nem járnál vele, téged is rosszul érintene, ha mással hoppsz összejönne

féltékenységre ne alapozz légyszi

2010. szept. 19. 14:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Ma írt, hogy nem igaz, hogy nem szeret, csak mostanában tök sz*r a kedve, nem tudja, mi ütött belé. És hogy hiányzom neki...stbstb. :)
2010. szept. 19. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!