Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tudtok bízni a barátnőtökben? És mi van ha én erre nem vagyok képes csak nehezen?
Utálom az ilyen mentalitású embereket.
Tudod kinek van kedve egy életen át bizonygatni... Rendkívül fojtogató érzés.
Az egyik exem ugyanezt csinálta. Folyton hajtogatta, hogy nem érdemel meg engem, el fogom hagyni, nem hiszi el, hogy egy ilyen csaj, mint én egy olyan sráccal vagyok, mint ő, bla bla.
Aztán meguntam és elhagytam, mert egy ilyen kis nyápic tényleg nem érdemel meg.
Pedig egy értelmes, helyes, okos, művelt gyerek, akinek jól esett valahogy, hogy nyafoghat.
Ne csináld ezt, mert megjárod!
Már lassan fél éve együtt van veled, nem véletlenül, szóval hidd el, hogy szeret téged és tanulj meg bízni benne.
Nem benne nem bízol, hanem magadban. Ez nagy különbség.
Én mindenkiben egyaránt meg tudok bízni legyen vele bármilyen a viszonyom.
Akkor a legjellemzőbb az ilyen bizalmatlanság a párod iránt, ha vagy úgy érzed, hogyan sokkal többet tettél érte, mint ő érted, vagy ha úgy érzed sokkal többet vesztenél vele, mint ő veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!