Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nehezen viseli egy férfi azt, ha a nő a dominánsabb?
Normális válaszokat kérek!
Domináns és független lány vagyok, szeretek irányítani, de nem vagyok erőszakos és agresszív. Az érdekelne, hogy a férfiak hogyan viselik az ilyen típusú nőket? Nehéz így párt találni egy életre?
én például kedvelem ezt. najó a hétköznapi életben csak bizonyos fokig. nem leszek a szolgája senkinek, nem leszek bólogató kiskutya vagy papucs, de én szeretem ha megvan az egy nőben h amikor dönteni kell vmiben az nem tart 3 óráig. vagy amikor nekem lényegtelen dologról van szó, és lusta vagyok azon agyalni h mi legyen, akkor megmondja. van egy kisugárzása is az ilyen nőknek ami nekem bejön. de mellesleg nagyon fontos h meglegyen ugyanakkor a törékeny nő szerepe, aki bújós stb. és ne parancsolgasson mert azt utálom. ha vmit akar közölje értelmesen, ennyi a lényeg :D
mellesleg a hálószobában kifejezetten szeretem, ha egy nő irányít. ezért cserébe elviselem ha az életben is néha dominánskodni támad kedve :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!