Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol az üzenetemre?
Figyelt kérdés
Tegnap kimentem egy lánnyal sétálni. Jól éreztük magunkat, nevettünk. Amikor elbúcsúztunk egymástól akkor említette, hogy legközelebb is kimehetnénk. (mellesleg van fiúja, szóval nem is akarok ráhajtani meg ilyesmi) Írtam neki üzit, hogy jól érezte-e magát velem. Erre még azóta se válaszolt. Ez miért van?2013. ápr. 19. 16:15
1/6 A kérdező kommentje:
Amúgy a lány nagyon aranyos, jófej stb... Késett öt percet, és látszott rajta, hogy bántotta a dolog. Bocsánatot is kért egymás után 3x. Na de nem is ez a lényeg. Én 15 vagyok, ő 14 éves.
2013. ápr. 19. 16:16
3/6 anonim válasza:
Ha van barátja, és neked nincsenek ilyen ambícióid, akkor rossz kategória.
4/6 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben voltam pár hete, csak én voltam jelen esetben a lány. Nem írtam vissza mert azt szűrtem le belőle, hogy a srác, akivel sétáltam, belém zúgott. Mivel én azt hittem, csak haverkodni akar, nem gondoltam hogy smseket fog küldeni, főleg nem arról hogy hogy éreztem magam. Bár ha jól emlékszem én pár évvel idősebb vagyok nálad(egyik kérdésnél anno írtad a korod) szóval nem tudom a ti korotokban ez mit takar.:)
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó! Most is írtam a koromat. :D Szóval most mindent elszúrtam azért, mert megkérdeztem? :S
2013. ápr. 19. 16:31
6/6 anonim válasza:
Igen, csak pont ugyanakkor küldtük és így még nem láttam azt az üzeneted.:) Nem tudom, szerintem egy ideig most ne zargasd.. én egyébként szoktam keresni azokat, akikkel barátkoznék, csak lehet, hogy a lány nem akar ilyesmivel bekavarni a kapcsolatába. Várd ki a végét.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!