Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 évvel a hátunk mögött miért nem vesz annyiba sem, hogy válaszoljon az üzenetemre?
Figyelt kérdés
jelenleg veszekedtünk, mert nem tudjuk elképzelni a jövőnket az anyagiak miatt.
felvetettem, hogy akár be is fejezhetjük.
azóta nem válaszol.
?
2011. dec. 2. 21:29
1/11 A kérdező kommentje:
zárjuk ki a "biztos nem tud írni" feltételezéseket, mert eltelt már 1,5 nap.
2011. dec. 2. 21:30
3/11 anonim válasza:
Te a férfi vagy a nő vagy? Amúgy sajnálom, hogy az a köcsög pénz áll közétek... Jó sok bajnak a forrása. Amúgy szeretitek egymást, csak úgy a pillanat hevében bukott ki belőled hogy szakíthattok, vagy van benne valami?
4/11 anonim válasza:
Ilyen alapon akkor egész életedre egyedül maradsz? ne legyetek már ennyire kicsinyesek.
5/11 anonim válasza:
a kérdező a nő.
és azért nem ír mer azt mondtad neki, hogy hagyjuk abba nme?
6/11 A kérdező kommentje:
nő vagyok
és nem azt írtam neki, hogy hagyjuk abba, hanem azt írtam, hogy megértem, ha nem akarna többé velem lenni, mivel csak gond vagyok neki - ahogy látom.
2011. dec. 2. 21:42
7/11 A kérdező kommentje:
és igen, a pillanat heve volt.
de már többször volt ilyen, mindig reagált, mindig rendbe jött minden.
ez most új. hogy nem reagál.
2011. dec. 2. 21:42
9/11 A kérdező kommentje:
erre most írt.
annyit hogy nincs most jó passzban.
semmi többet.
miért ilyen velem?
2011. dec. 2. 22:15
10/11 A kérdező kommentje:
már meg itt nem ír senki.
hogy én mindig ezt kapom?!
mit tettem én?
2011. dec. 2. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!