Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A foci mindig fontosabb lesz neki mint én?
Figyelt kérdés
Pár hete járok egy fiúval. Van neki munkája, de mellette rendszeresen focizik, 5 éves kora óta (most 25 éves). Kb minden nap focizik. Jár egyesületbe is, hétvégente meccsei vannak, hétköznap edzések. Mellette meg van hogy megbeszéli a haverjaival hogy elmennek focizni egy este, és akkor még az is. Úgy volt hogy ma is találkozunk de inkább elment valami új focipályát kipróbálni a haverjaival. Csak akkor van rám ideje mikor éppen nincs edzés, meccs, haverokkal focizás. Ez mindig így lesz?2013. ápr. 19. 15:50
1/7 anonim válasza:
nem mindig, csak kb. 45 éves koráig.
Utána a gyerekeitekkel jár majd focizni..
:) Nyugi, van ennél rosszabb is, legalább nem k_rvázni jár.
2/7 anonim válasza:
Ez a legrosszabb sportb*zi fajta.Ennek szentelte életét és ha te élni akarsz akkor hagyd ott ..
3/7 anonim válasza:
a srácot meg lehet érteni régtől űzi.meg te pótolható vagy, a sport meg nem :D ez van majd megszokod... vagy nem.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak pl van hogy mondjuk vasárnap este 6-kor van meccse. Mondom neki hogy akkor találkozzunk délben mondjuk. 1 órát együtt vagyunk (nem szexelünk még) csak beszélgessünk stb. de azt mondja meccs előtt nem jó neki. Mondjuk tényleg olyankor elég ideges stb. Meccs után meg azért nem mert fáradt ezt meg is értem. Pár hete járunk és kb 2 hónapja ismerjük egymást, de már most GYŰLÖLÖM a focit :D :(
2013. ápr. 19. 15:57
5/7 anonim válasza:
Soha nem tudtam megérteni a sportb*ziságot, igaz nem is vagyok nagy sportember... Na de ha már együtt vagytok akkor igazán szakíthatna több időt rád, legalábbis gondolom, hogy nem a fociból él, tehát nem életfontosságú ennyit rúgnia a bőrt.
- Mr. EGO -
6/7 anonim válasza:
Miért is baj,hogy a foci fontosabb mint te?
Miattad adja fel a vágyait vagy mi?
7/7 anonim válasza:
nézd ez így lesz, ha nem tetszik, akkor most lépjél, kár vesztegetned az időt, ha ezzel nem tudod elfogadni, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!