Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontosabb neki a foci mint én?
nem fontosabb, de ne hasonlítsd össze magad a focival, mert Te a párja vagy, a foci meg vagy a munkája, hobbija, vagy az élete
Tehát ne mérd össze magad a focival!!! járj te is a meccsekre, stb. élvezd vele, hogy örül és ez jobban össze fog titeket hozni.
ha nem akarod, akkor meg hagyd az egészet....
Nézd neki ez egy hobbi,sőt szenvedély.Örömet okoz és sportosabb lesz tőle.Ez nem olyan dolog,hogy kihagyok egy edzést most
,meg még egyet..úgy kiesik a formából mint a sicc.
A foci pedig akkor is vele lesz ha rád már nem is emlékszik.
De ezt a nők közül csak a sportolók értik meg.
Na igen, kb 3 éves kora óta focizik. Igazad van, ez az élete. Nem volt olyan, hogy ne lett volna benne valamilyen csapatban, és most 25 éves.
És igen, mikor megismertem már akkor is tudtam hogy szeret focizni, sőt gyakran olyan lelkesen beszélt róla mint egy kisgyerek. Hát igen, el kell fogadnom. Csak ez a heti 1 találkozás kevés.
Nézd, akkor lépj tovább.
Jobban is jársz... :) Keress olyat akinek te vagy a fontosabb minden másnál.
külön városban éltek? mert ha nem, akkor nemigazán értem..
tegyük fel dolgozik mondjuk 17-ig, utána edzés, végez 20-ra, ottvan még egy csomó idő találkozni, neadjisten az egész estét együtt tölteni... és ez csak heti 3-4 napon vagy, a maradék 3-4 szabadnapon mi van?
biztos, hogy a foci az ok és nem csak kifogás?
Az igazi nőket nem a focisták vonzzák hanem a vadászok!
viccet félre téve, mindenképpen beszélned kell vele.
ezt ő tudja csak megmondani neked,bár kétlem,hogy fontosabb lenne neki a foci mint te.
Beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!