Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik olyan h az elso nagy szerelmemmel maradjak eletem vegeig?
Alakítsátok úgy, h jó legyen. Ennyi a titka.
Am 20.000 ilyen kérdés volt már...
LEHET!
HA A PASID NEM MONDJA MAJD HÚSZ ÉVESEN,HOGY JAJ ÉN MÉG ÉLNI AKAROK!BULIZNI,HAVEROZNI!MERT SAJNA AZ ÉN PASIMMAL EZ VOLT,JÓ MI 19 ÉVESEK VOLTUNK MIKOR +ISMERKEDTÜNK,MOST 20 ÉVESEK VAGYUNK!MERT AZ ENYÉM KITALÁLTA EZT A SZÖVEGET,H JAJ ÉLNI AKAROK,SZABADSÁG KELL!MEG BELEGONDOLNI,HOGY 30 ÉVESEN 10 ÉVE LESZÜNK 1ÜTT!NYUGI VOLT IDEJE GONDOLKODNI,MERT NEM KERESTEM,NEM TALÁLKOZTUNK,ÉS RÁJÖTT,H A HAVEROK +A BULIZÁS ÉDES KEVÉS!
PASI VÁLOGATJA!:)
tudodm h volt, azt nem en kerdeztem...amugy ha uncsi nem muszaj valaszolni, en azt kerdeztem akinek van velemen
ye...(amugy ha azt vesszuk mar minden kerdes volt 20000x)
Az első válaszadó válasza tetszik nekem is, tényleg úgy kell csinálni, h így legyen... ! Szerintem mindenki drukkol neked, de azt se feledd, h az emberek irigyek, és ez egy majdnem-csoda lenne, ha tényleg sikerülne együtt maradnotok!
De így legyen. Az első nagy szerelemben tényleg van valami, de ... Én úgy érzem most, hogy hiába találja meg az ember a nagy Ő-t , megtalálni sokkal könnyebb, mint vele (tudni) maradni egy életen át :S Talán kevés ember élheti le az életét a nagy Ő-vel. És aki igen, az nagyon mázlista!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!