Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajban vagyok ha ti ilyenben már voltatok ti mit tettetek?
Nem értelek titeket pasikat...
Miért visszafelé néztek, amikor ott van mellettetek egy lány???? Miből gondolod, hogy ami régen nem működött, az majd most fog???
Akkor leszel korrekt, ha a barátnődnek adsz esélyt a boldogságra... és nem melletted!!! Nem érdemled meg.
L/22
az exemmel 1 hosszu törénet de működött csak sok volt körülöttem a pletyka én meg meguntam hogy ha vmikor is taliztunk azzal kezdni hogy ebből és ebből ez lett
és így az akkori legjobb bnője bekavart nekunk és azért mentunk szét röviden de én nem szeretnék hozzá visszamenni
akkor felejtsd el. ez nem tisztességes az "új" barátnővel szemben. Mindíg arra gondolj, h fordított esetben neked jó lenne ha ő ezt csinálná veled?
Egy fenékkel nem lehet két lovat megülni.
Vagy az egyik, vagy a másik. Én amondó vagyok h ami egyszer elmúlt (mindegy h miért) azt már nem érdemes forszírozni. Újra felmelegítva max a töltöttkáposzta jó, nem egy régi kapcsolat....de te tudod. Csak akkor ne bántsd meg a mostani lányt, inkább engedd el h nem vagy biztos az érzéseidben iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!