Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem vagy sem? Te mit tennél? Szitu lent.

Figyelt kérdés
barátommal kis szünet van, de nekem hiányzik. már lassan 2 hét telt el, hogy nem beszéltünk. telefonon nem tudom elérni, de tudni akarom hogy ki e tudunk békülni vagy sem. arra gondoltam hogy este elmegyek hozzá és megpróbálok beszélni vele? már 3 éve ismerjük egymást. szerintetek?
2013. ápr. 18. 13:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem keresd meg mert így csak "lógsz" a levegőben. Ki tudja, mikor támad kedve megkeresni?

A tartsunk szünetet dolog nem a kommunikáció teljes hiányát jelenti.

Ülj le vele, mondja el konkrétan akarja-e folytatni még a dolgot, szeret-e még, meg akarja-e menteni a kapcsolatot.

Hallgasd meg, mi a problémája és döntsd el tudsz-e rajta változtatni.

Mindenképp tisztázzátok, rendezzétek le, hogy mindketten tovább tudjatok lépni.

Ne hagyd magad lerázni a bizonytalanság nagyon kellemetlen tud lenni.

2013. ápr. 18. 14:42
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. egyszer volt már szünet, azt én kezdeményeztem. az 3 hónapig tartott...
2013. ápr. 18. 15:37
 13/13 anonim ***** válasza:

szerintem az "Öregasszonynak" van igaza.

én mostanában többször is inkább kockáztattam, hogy beégek, vagy valami, de erőt vettem magamon, és megpróbáltam dolgokat.

igaz, többször nem jött össze, de legalább nem hibáztathatom magam, hogy meg sem próbáltam.

és nem ábrándozok olyan dolgokról, aminek nincsen semmi alapja. hanem túl tudom magam tenni, és kész. lehet továbbépni, új vizekre evezni.

2013. jún. 10. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!