Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen koru sracok/ferfiak udvarolnanak egy 27 eves lanynak?
Koszonom az eddigi hasznos valaszokat. En valahogy ugy kepzelem, hogy az evek szempontjabol elmeletileg egy 27 eves lanyhoz a 27 es 33 eves korosztalyu scracok/ferfiak talalnak inkabb.
Azert tettem fel a kerdest, mert regebb mikor tarskereson voltam fent fraszom volt mar mikor tobbszor eszrevettem, hogy 34 eves kortol felfele irtak inkabb ferfiak. Gondolkoztam fiatalabbak miert nem irnak, azok meg akik tobb evvel idosebbek voltak mint en mit gondoltak megis. Mindenki a sajat korosztalyabol kene valasszon part.
Itt viszont latom irt par huszoneves es kora harmincasok is. Ezeket talalom normalisnak.
Kedves utolso, hogy lanynak vagy nonek nevezem magam, hadd dontsem el en. Nincs szuksegem kioktatasokra.
Miert akkora baj, ha idosebbek is irtak?
Sok lany szereti, ha a nem csak 1-2 evvel idosebb, es az is konnyen lehet, hogy idosebbnek nezel ki a korodnal.
Olyannal kell ismerkedni, aki megfelelo, de miert kell attol kiakadni, hogy olyanok is probalkoztak, akik neked nem jottek be.
Nem tetszik ha nalamnal kabe 6 evvel idosebbek probalkoznak. Az mar tul idos. Nekem fiatal pasik kellenek mert en is fiatal vagyok.
Miert gond? Amikor latom, hogy 40 evesek irnak........akkor arra gondolok miert nem keres a sajat korosztalyabol? Hagyja a fiatalabbakat beken! De hat a ferfiak...............nem is folytatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!