Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen koru sracok/ferfiak udvarolnanak egy 27 eves lanynak?
Figyelt kérdés
Irjatok le a korotokat, kerlek. Koszi elore.2013. ápr. 17. 21:48
1/14 anonim válasza:
pl én mikor 15voltam.
Meg gondolom a 25-26-27-30 as korosztály és a 80+os szatírok.
2/14 anonim válasza:
30 vagyok, és ha szimpatikus a nő, akkor udvarolnék neki.
3/14 anonim válasza:
Az már nőnek számít,de ha le tud tagadni 6-7évet és nincs éppen barátnőm akkor én.
16/f
5/14 anonim válasza:
30 vagyok és ha az esetem és látom hogy azért én is bejövök neki és van esélyem akkor szívesen.Talán vannak még nők akiknek lehet udvarolni és nem vágják hanyat magukat 2 nap múlva.:)
6/14 anonim válasza:
Én azt tapasztalom, hogy inkább a tizen-huszonévesek. Bár nem hiszem, hogy kinézik belőlem a 27-et, még személyivel kell vásárolnom alkoholt. :)
27N
7/14 kolosszus22 válasza:
25-35-ig nagyrészt, de bárkinek bejöhet.
26F
8/14 anonim válasza:
5 évvel ezelőtt még gondolni sem nagyon mertem volna rá, de így 23 éves fejjel talán már megpróbálnám :)
9/14 anonim válasza:
Mondjuk én csak 25 vagyok, de ha magamból indulok ki, akkor jobbára 27-35 közötti pasik.
N
10/14 anonim válasza:
31 éves férfi vagyok, úgy gondolom nekem pont ennek a korosztálynak kellene udvarolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!