Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek ha "annyira jó" vagyok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen annyi csalódás ért,hogy mostmár teljesen elzárkóztam attól,hogy bármilyen szintű kapcsolatba kezdjek a másik nemmel.Elmondják milyen szép,jó,értelmes,intelligens,kedves vagyok,mégsem kellek komoly kapcsolatra senkinek sem...Nem egoizmus,de tényleg nem tartom magam egy kibírhatatlan embernek,odaadó vagyok,eddig mindig ugrottam,ha segítségre volt szüksége bárkinek,aki nekem fontos volt.Mégis más nők után rohant mindegyik...aki tett rájuk magasról...
íén meg biztos unalmas voltam így...Van valakinek hasonló "halmozott" tapasztalata?
2013. ápr. 17. 20:02
21/25 A kérdező kommentje:
utolsó,van benne valami.Mindig az az izgalmasabb akivel enm tudjuk hányadán állunk...végül is ha belegondolok...
2013. ápr. 19. 22:04
22/25 anonim válasza:
Ajánlom a szexrandi.hu-t ott legalább jó a "felhozatal".
23/25 anonim válasza:
Csak azért,mert ők is így beszélnek rólunk a hátunk mögött..
24/25 A kérdező kommentje:
amúgy közben kiderült,hogy a jelenlegi illető többet érez...
2013. ápr. 22. 14:36
25/25 anonim válasza:
Szextárskeresőn a lehető legrosszabb ismerkedni, mert ott csak a külsőség számít. Egyébként én ugyanaz vagyok mint a kérdező, csak férfi kiadásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!