Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a fiúk? Ismerkedni akarnak velem és közben mással is flörtöl? Miért érzem hogy Így hogy nem kellek senkinek?
Nem vagyok csúnya,de nem is pláza cica mégsem jövök be annak aki nekem tetszik vagy pedig kiderítem róla és már foglalt.
30 éves vagyok de nem találok normális embert magamnak.
Elkeserítő helyzet.
Ha meg találok,kiderül hogy mással is flörtölget a hátam mögött.
"Ez igaz,de lehet hogy valaki más miatt fog elhagyni."
Hogy hagyhatna el ha nem is jártok. Vagy én értek félre valamit?
Miért ragadna le egy csajnál az ismerkedésben?!
Ha te nem jössz össze neki,akkor keresgéljen?Addig mással is találkozgat és aztán amelyikből alakul valami.
Ne felejtsd el.attól még hogy randiztok,nem biztos hogy járni is fogtok!
adott egy álláshirdetés, az önéletrajzok alapján több embert is behivnak interjura és a végén eldöntik hogy kit vesznek fel.
így megy ez az életben is...
Erről beszélek,jól fogalmaztad:
"Nekem is rosszul esne... mert ha már érdeklem annyira, hogy ismerkedik velem, akkor tegye meg azt a szívességet, hogy párhuzamosan nem teszi ezt mással is! Ha mégsem tetszem neki eléggé, akkor hajrá, mehet a következőhöz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!