Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a fiúk? Ismerkedni akarnak velem és közben mással is flörtöl? Miért érzem hogy Így hogy nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya,de nem is pláza cica mégsem jövök be annak aki nekem tetszik vagy pedig kiderítem róla és már foglalt.
30 éves vagyok de nem találok normális embert magamnak.
Elkeserítő helyzet.
Ha meg találok,kiderül hogy mással is flörtölget a hátam mögött.
2013. márc. 1. 13:11
11/13 A kérdező kommentje:
Igen,sokszor én is ezt érzem ,hogy mint egy állásinterjún.
2013. márc. 1. 13:42
12/13 anonim válasza:
Ne haragudj,de még nem jutottam el az írásodban addig,hogy leírod a korodat,20 évnél fiatalabbnak gondoltalak.
"Ez igaz,de lehet hogy valaki más miatt fog elhagyni."
Túl sokat gondolsz bele már az elején.Gyakorlatilag olyanon gondolkodsz,ami nincs is.
13/13 anonim válasza:
Abszolút megértelek, én is közelítek a harminchoz, kevés a normalis pali, es azon az elven vagyok, hogy ha valaki érdekel, akkor addig, amig van esély, addig vele foglalkozom, a flört a fiúk oldaláról belefér, így vannak programozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!