Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek ha "annyira jó" vagyok?
Egyszerűen annyi csalódás ért,hogy mostmár teljesen elzárkóztam attól,hogy bármilyen szintű kapcsolatba kezdjek a másik nemmel.Elmondják milyen szép,jó,értelmes,intelligens,kedves vagyok,mégsem kellek komoly kapcsolatra senkinek sem...Nem egoizmus,de tényleg nem tartom magam egy kibírhatatlan embernek,odaadó vagyok,eddig mindig ugrottam,ha segítségre volt szüksége bárkinek,aki nekem fontos volt.Mégis más nők után rohant mindegyik...aki tett rájuk magasról...
íén meg biztos unalmas voltam így...Van valakinek hasonló "halmozott" tapasztalata?
De ez nem igaz, nincs a legtöb embernek egészséges önképe. Óriási tévedésben vagy kistacskó! Remélem öregkorodra szembetalálos magad a beszélő gereblyével. Gábor a gereblye. Na mindegy.
Szóval szerintem lehet, hogy túlzol és igazából nem vagy sz... párdon, nem vagy ronda! Mert te csak azt hiszed, egészségesen látod magad, de közben meg nem... Az önbizalom nagyon fontos. És nem a kinézet a legfontosabb, hanem
- önbizalom
- élni akarás
- viselkedés
- puding
Ezeken gondolkozz el.
Rossz emberekkel ismerkedsz. A nőknek mindig azok a férfiak kellenek akiket izgalmasnak mondanak csakhogy azok meg simán otthagynak vkiért. Ha olyannal ismerkednél aki megbecsül akkor most nem írtál volna hogy senkinek se vagy jó.
22f
Volt hosszabb kapcsolatod?
Ennyibol tenyleg nem lehet megitelni, hogy milyen vagy, az pedig szinten nem mervado, hogy az ismerkedesi szakaszban miket mondanak neked a pasik.
Hát szerintem csak rossz pasikat fogtál ki.
Amúgy velem is ez volt,én egy szuper barátnő vagyok/lennék,de senki sem becsülte meg :D
Egyszeruen csak nem te voltal szamukra a legjobb.
Veled meg soha nem fordult elo, hogy leraztal egy pasit a masik miatt?
Ha most feladod, akkor tuti, hogy nem lesz pasid, pedig egy csomo lehetoseged lenne.
Amíg érdekeltek a pasik,addig én sem kellettem,amióta lesz@rom őket,nagyon kellek.
Igaz én elkezdtem ilyen magánemberek szextárskeresőjén ismerkedni,mikor úgy döntöttem nem is kell a párkapcsolat,csak a szex,na azóta már sok éves kapcsolatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!