Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapok olyan sms-t szakítás után, hogy egy a baj, hogy szeretlek?

Lehet, hogy meggondolta magát. Vagy csak most rágódik, hogy tudja, hogy nem működik a kapcsolatotok, de attól még szeret. És neki is nagyon fáj. Nehéz egymástól elszakadni...
23/L

Szerintem ő sem tudja miért írta neked. Ő maga sem tudja mit is akar pontosan.
Én is most azon filózom sajnos hogyan tovább... :S 3 éve élek együtt párommal.
24/L

hmmm...
Én akkor szoktam a szakítást felhozni, mikor valamiért összeveszünk, és a párom nem érti...
És ha 26-odszorra fordul elő akkor sem érti... Egy bizonyos idő után borzalmasan fárasztó, és még inkább FÁJDALMAS elmagyarázni, mi megy végbe bennünk akkor, mikor ezt, és ezt csináljátok. Azt érezzük, hogy mivel 126-odszorra sem érted, mi a baj, az előző 125 alakalommal sem figyeltél ránk.
Akkor mondjuk, hogy úgysem érted, vagy hogy úgysem változol...
Néha azt is érzem, már szánt szándékkal csinálja, hogy nem érti meg, elvégre akkor nem is tehetett rossz fát a tűzre. - biztos egyfajta védekezési forma, mondván "ha hülye vagyok, nem lehetek vesztes a veszekedésben", de ez számunkra (nőknek) azt jelenti, hogy "nem érdekelsz hülye liba, fogd be, és a hisztidet tartogasd anyádnak"...
Persze tudom, hogy ez most nem igazán ide tartozik, meg azt is elhiszem, hogy a te esetedben nem ez történt, de hát valahol minden nő ugyanúgy működik...
Ez tán oka a szakításnak. Na de mi az oka az sms-nek?
Szintén a saját példámat tudom hozni... remélem tudok vele segíteni.
Mikor kimondom, meg is bánom. Tudom, hogy szeretem, hiszen nem buknék ki, ha nem fájna, hogy nem figyel rám. Vagy nem hiányozna olyan keservesen, mikor végre élvezhetném azt, hogy nem kínoz a figyelmetlenségével, és a gonoszságával. De a nő NAÍV.
Szakítok. Tehát tudja, milyen érzés lehet, ha nem vagyok vele. Bizonyára már hiányzom neki, sőt a körmeit rágja, hogyan szerezzen vissza. És most jön a kulcsa az egésznek:
"Talán most megtanulta a leckét, és ezentúl minden más lesz. Most rájött, hogy fontos vagyok neki, és mindent elkövet ezentúl minden percben, csakhogy ne okozzon nekem fájdalmat, és megtartson magának, hiszen fontos vagyok neki."
Tudom, hazugság. Az egészet, mint valami ostoba játékot értékelitek, és abszolút nem veszitek komolyan, ugyanakkor, így ismeretlenül is szinte 100%-ra mondom, PONTOSAN ezt várja tőled. Hogy a lábai elé borulj, bizonygatva a szerelmed, és hogy sose okozol több csalódást és fájdalmat.
Szerintem így vissza tudod szerezni, ha akarod.
Ha tévedek bocsánat az elérhetetlen reménysugárért.
De jól gondold meg, mert nekünk függőségünkké válhat ez a dolog, és a saját csapdánkba esünk bele. Minél gyakrabban játsszuk, annál kevésbé veszitek komolyan, és annál hamarább megunjátok, arról nem is beszélve, hogy nektek is fáj, csak kevésbé, vagy egyáltalán nem mutatjátok. Ha ezeket "színjátékokat" el akarod kerülni, inkább törődj bele, hogy tényleg vége, bár nem ismerem a barátnőd, az is lehetséges, hogy magától fog visszajönni hozzád azzal a szöveggel, hogy "na jó, adok még egy esélyt neked" - mert nem tud lemondani rólad, de a saját büszkesége érdekében próbálja fenn tartani annak a látszatát, hogy ő irányít...
Tehát: ha meg akarod tartani, könyörgés, láb elé borulás, RÓZSA, ígéretek tömkelege, amit azért TÉNYLEG megpróbálsz komolyan betartani. A lehetőséget az sms-el megadta, de siess mert hamar elfogy a türelme.
Ha nem akarod ezt: a legjobb, ha elhiteted vele, hogy soha nem is szeretted. Akkor le fog mondani rólad... Még ha egész életedben átkozni fog akkor is...
Sok sikert!
Tudom, mert most szégyen gyalázat, de magamat látom kívülről a bartánőd helyében. Sose hidd, hogy csak játssza, mert pont arra kíváncsi, hogyan reagálsz, ha nem lehet a tiéd.

vááá, én írtam az előzőket... Ha megérted, amit leírtam, nyert ügyed van... bocsi...
22/L

A lány csak nem tudja mit akar...kötődik még de egy féltékenykedős ilyen kapcsolatnak nem sok jövője lenne.
Előbb utóbb ugyis újra kijönne belőlled ugyanez a féltékenykedés és újra ugyanitt tartanátok.
Ha a lábai elé is borulsz azt veheti könyörgésnek is, és többször nem jó mint jó az ha egy férfi ember könyörög egy nőnek aki kidobta.
Megpróbálhatsz ígérgetni meg mindent egyebet, de arra gondosan ügyelj hogy ne tűnj úgy mint aki kétségbeesett, és mindent megtenne a nőért.
véleményem szerint itt az ideje beújítanod...
jakomo 25f

Szerintem a 00:14-kor írónak tökéletesen igaza van,ebben én is magamra ismerek.
Ha egy nőnek valami nem tetszik,akkor jön a szakítással(én ezt nem bírom tovább,szakítsunk)mert akkor azt gondolja,hogy a barátja észbekap,és megváltozik.
De ezt a pasik úgy értelmezik általában,hogy szakítani akar;akkor biztos nem szereti és ráhagyják,pedig a csajok pont az ellenkezőjét várják,pl. hogy átölelje és azt mondja,hogy(nem kell aggódnod,ezentúl minden másképp lesz,csak adj mégegy eséjt).
És sokszor tudják,hogy ez a sablon szöveg nem igaz,de ha szerelmesek nem érdekli őket,mert egy szerelmes nő mindent elhisz,ameddig reményt kap vele! Ez 100%!
A barátnőd esetében,szerintem erről lehet szó,mert ha tényleg igazából szakítani akarna,akkor nem azt írta volna hogy szeret,hanem azt hogy ne keresd többet,vagy egyáltalán semmit ami még valószínűbb.
A nők megragadnak ilyenkor minden kapaszkodót,pl nálam előfordult,hoy ottmaradtak a ruháim és kihasználtam a lehetőséget,amikor elmentem értük akkor békültem.
Az sms is ilyesmi lehet,ilyen utólsó kapaszkodó a szakítás után,hogy mit reagálsz és szerintem ha csak annyit írtál neki,hogy most akkor mi a "rákot" akar, akkor azért nem válaszolt vissza,mert gondolta mekkora tapló vagy ,hiszen (az ő agyában lévő gondolatok szerint) most könyörögnöd kéne,ha szereted,hogy menj vissza hozzá. Tudom,hogy ez elég abszurdnak hangzik,de mi nők ilyenek vagyunk,el akarjuk érni hogy megbecsüljenek,és ezt ki is mutassák,sokszor eszünkbe sem jut,hogy ez egy pasinak akár ciki is lehet! :(
Remélem tudtam segíteni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!