Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, hogyan lehet lábra állni?
Nehezen szedem magamat össze, egyetemre járok, tanulnom kéne, de jelnleg a barátaim külföldön vannak, vagy nem érnek rá találkozni velem. Rengetek dolgom lenne, de egyszerűen nem tudok egyről a kettőre jutni, pedig ezelőtt 1000-es fordulatszámon pörögtem, az a baj, hogy már a környezetemnek is elege van belőlem. a szakítás friss, pár napos.
Nektek milyen praktikátok volt helyre állni? Szeretnék sportolni menni is , de egyedül nincsen kedvem kimozdulni. Mit tegyek, annak érdekében, hogy ne essek szét?
:( köszönöm

Szia!
Sajnos tudom, milyen helyzetben vagy! Az én kapcsolatom nyár elején ért véget. Iszonyatosan nehéz gyedül talpra állni, sőt szerintem nem is lehet! Nekem a barátaim nyújtották a legnagyobb segítséget! Ha ők akkor nem lettek volna annyira mellettem, tuti meghibbantam volna! Nekem sem volt kedvem semmihez, nem akartam menni sehova! Ők pedig igenis házhoz jöttek, és mondták, h márpedig megyek velük! :) Akkor nem éreztem a súlyát ennek, de utólag visszagondolva, ha ők nincsennek, akkor még most sem jöttem volna helyre! Aztán idővel rájöttem, hogy az egész AKARÁS kérdése! Te akarsz e talpra állni! Amíg a fejedben nem döntöd el, hogy nem szeretnéd ezt így folytatni, addig semmi esély rá! Én feltettem magamnak a kérdést: "Jó ez így neked? Kell ez neked?" És azt válaszoltam rá, hogy nem...én ezt így nem akarom a továbbiakban! Persze ehhez idő kell, hogy eljuss idáig! Van is erre egy idézet: "A világ leghosszabb és egyben legnehezebb folyamata, az érzések megváltoztatása a gondolat által!" Márpedig neked most pontosan ezt kell tenned! Nem írok ilyesmit, hogy jön majd más...mert tudom, hogy semmit nem ér! Linkelek neked két dolgot amik nekem sokat segítettek:
(ez nekem abban segített, hogy nagyjából tudtam most mi fog következni, és ami olyan volt, h nem szerettem volna próbáltam megakadályozni, kisebb-nagyobb sikerrel nekem összejött)
A következő pedig pár tipp, hogy miket tehetsz annak érdekében, hogy lelkileg, és testileg és minél hamarabb helyre gyere:
Remélem tudtam neked segíteni! Kitartást!! Én drukkolok Neked! :)

velem 4 év után szakított a barátom..azt hittem beleroskadok..kiborúltam akkor.szinte könyörögtem neki,hogy ne legyen vége.mindeketten az elsők voltunk egymásnak.rá egy hétre összejöttem egy sráccal akivel 6 éve 2 hétig jártunk.teljesen elfelejtettem a 4 éveset..beleszerettem ebbe a fiúba,fülig pedig még csak 3 hete vagyunk együtt...:)
sok sikert,ne búsulj!!!!légy bolodg.örülj az életnek,és ne add fel!becsukódik egy ablak,kinyílik egy ajtó!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!