Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek helytelen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helytelen, hogy így érzek?

Figyelt kérdés

A párommal 4 éve vagyunk együtt, volt egy szakításunk jó pár hónappal ezelőtt.(kb. 3 hétig volt külön). Ezalatt az idő alatt beszélgettem egy sráccal(akit régebb óta ismerek), és nagyon jól elvoltunk neten keresztül..A találkozást is terveztük,de végül mégsem lett belőle,mert kicsit korainak tartottam. Viszont minden nap beszéltünk,akár órákat. Nagyon megkedveltem, meg bevallom, a külseje is mindig vonzott...

Viszont a barátom megkeresett és kibékültünk. A srác mondta,hogy ha mégsem működik a kapcsolatunk számíthatok rá mindenben. Nagyon kedves volt.

A barátommal azóta is együtt vagyunk,de most megint elkezdtünk beszélgetni a sráccal és bűntudatom van,mert annyira vágyok rá,hogy találkozhassak vele, meg hogy egyáltalán csak vele lehessen és beszélgessünk stb.

Nem tudom mit csináljak...Ő többe szeretne mint barátság, de én nem tudom mit akarok. Tetszik,de közben ott van a barátom,nem akarok neki rosszat,mert fontos nekem. Hiszen 4 év az csak 4 év ...

Ti mit tennétek a helyemben?

2013. ápr. 16. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:

megszokás miatt nem maradnék. ha te is érzed, hogy már nem jó ebben a kapcsolatban, ne arra alapozz, hogy 4 év az 4 év...leélsz még mellette teszem azt, 2 évet ugyanígy, ugyanilyen gondolatokkal, és azzal nyugtatod magad, hogy de hát 6 év az 6 év? én kilépnék.

23L

2013. ápr. 16. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:
vagy az egyik, vagy a másik. dönteni nem tudok helyetted, mert nem én vagyok abban a helyzetben
2013. ápr. 16. 22:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek az helytelen lenne,ha találkoznék vele?
2013. ápr. 16. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:

a találkozásban nincs még semmi. de gondolom te is ismered a majomfarka-hasonlatot...mikor a kezedben még ott a régi majom farka, de már nyúlsz a másikért. valljuk be, nem túl tisztességes, bár többen űzik, mint azt bevallják.

(első voltam)

2013. ápr. 16. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:

ha már ilyen gondolatok vannak a fejedben akkor szerintem ne hagyd ki mert lehet a mostani kapcsolatod már nem hosszú életű és egy életre megbánnad ha ezt most kihagynád.persze ne csald meg a barátod.ha a másik illetővel olyanra fordulna a dolog akkor a pároddal ezt tisztázd és szakítsatok

28/N

2013. ápr. 16. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:

ha nem akarsz fájdalmat okozni a barátodnak és tiszteled őt annyira (így 4 év elteltével), hogy nem találkozol más pasival a háta mögött, akkor előbb inkább szakíts és utána találkozz mással. szerintem ez így fair vele szemben is, én a helyedben nem tudnék a szemébe nézni, miután hazudok neki, hogy hova is megyek. aztán kiderül, és ő fog Téged elítélni emiatt, sokkal jobban fog fájni Neked!

19/N

2013. ápr. 17. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!