Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni helytelen fellángolás elmulasztására?

Figyelt kérdés
Van egy bizonyos személy,akit nagyon megkedveltem..viszont szeretném teljesen elfelejteni,mivel folyton hazudozik nekem és becsap.Nem tudom,hogy tudnám elfelejteni..próbáltam elterelni a figyelmemet,de nem nagyon működött..Valami tipp esetleg?:/17/L

2013. márc. 31. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy korrekt srác a tippem. Utópia ez?

F25

2013. márc. 31. 19:17
 2/4 Baccardi01 ***** válasza:
Próbálj meg keresni egy rendes, őszinte srácot. Őt meg felejtsd el a fenébe.
2013. márc. 31. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Folytasd ha a pasinak is fontos vagy és várd meg míg kiábrándulász belőle.A fogamzásgátlásra viszont nagyon figyelj.
2013. márc. 31. 20:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de mindenkiben őt keresem.Nem vagyok szerelmes belé,ezt biztosra tudom,mivel jól ismerem azt az érzést..de azért mindenkinek köszönöm a választ,felpontoztam!:) Utolsó,nem volt szó szexuális kapcsolatról,de megnyugtatlak,hogy figyelek a védekezésre:)
2013. márc. 31. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!