Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fellángolás, vonzalom? Mi ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fellángolás, vonzalom? Mi ez?

Figyelt kérdés
Lehet fellángolni valaki iránt, akit már hónapok óta ismerünk? Honnan lehet tudni, hogy fellángolás, vonzalom vagy szerelem-e ez az egész?
2013. febr. 17. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
LEhetséges.Fellangolas hamar véget ér(nálam pár hét jérdése)
2013. febr. 17. 23:08
 2/8 A kérdező kommentje:
És, ha szerelmes az ember, akkor is fellángolhat egy 3. ember iránt?
2013. febr. 17. 23:13
 3/8 anonim válasza:
Szerintem általában fellángoslást érzünk ennyi idő után,nem szerelmet.De ez egyéntől is függ.
2013. febr. 17. 23:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Idővel kiderül.. Nekem aki iránt "fellángolást" éreztem (csak látásból ismertem szinte,meg néha váltottunk pár szót) buliban elcsattant egy csók.. Akkor még fellángolás volt,mostmár sajnos több,h jobban megismertuk egymást és többször találkoztunk...
2013. febr. 17. 23:16
 5/8 anonim válasza:
Gondolom szerelmi háromszögben lehetsz benne,bár nem emlitetted.Csak onnan következtettem ki,hogy döntésképtelen lehetsz hogy kit válaszál.Kicsit mesélj az érzéseidel kapcsolatban....
2013. febr. 17. 23:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Eddig azt hittem, hogy szerelmes vagyok, de nem vagyok már benne biztos. Lehetséges az, hogy egy szerelmes ember fellángol valaki iránt, aki nem a párja?
2013. febr. 17. 23:25
 7/8 anonim válasza:
Miótta vagytok együtt a párodal?
2013. febr. 17. 23:30
 8/8 A kérdező kommentje:
6 hónapja.
2013. febr. 17. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!