Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem, vonzalom, fellángolás?
Találkoztam valakivel három hónappal ezelőtt, akivel azonnal kölcsönös vonzalom alakult ki köztünk. Ezt nyíltam meg is beszéltük egymással. Mivel olyan helyzetben vagyunk mindketten, hogy nem tudjuk megélni ezt a vonzalmat, eldöntöttük h nem találkozunk többé és elfelejtjük egymást. De egy hónap után újra egymás felé sodort minket az élet és kiderült számunkra, hogy nem tudjuk egymást elfelejteni és újra találkozni fogunk.
Nem tudom eldönteni, hogy mi lehet ez ami köztünk van? Nagyon kevés időt töltöttünk együtt, alig ismerjük egymást mégis a köztünk lévő vonzalom nagyon erős, és 2 hónap kihagyás után is ugyanúgy (vagy még erősebben) megvan.Mindketten tisztában vagyunk a körülöttünk lévő korlátokkal, amit nem akarunk átlépni. Mégsem tudunk elszakadni egymástól. Mi lehet ez? Már talán szerelem, vagy még csak vonzalom, vagy hosszú ideig tartó fellángolás egymás iránt?
"nagyon kevés időt töltünk együtt, alig ismerjük egymást"
Itt a lényeg és a megoldás. Vmi nagyon megtetszett benne, és mivel még nem ismerted ki, ezért vonzódsz annyira hozzá. Ha megismernéd, idővel elmúlna ez a fene nagy vonzalom.
Hidd el, emiatt nem éri meg feldobni a kapcsolatodat, már ha ezt jelenti a korlát.
Persze az egészben a legszebb, hogy hiába beszélek, hogy elmúlik, nem hiszed el, mert ez biztos "egészen más". Pedig tutira így van.
Mondom én, kezdődik, hogy ez egészen más.:D
És akkor mi van, ha kölcsönös???
Neked megtetszett benne vmi, neki meg benned, ennyi. Véletlenek vannak. Lehet ha jobban megismernéd, sírva menekülnél tőle, hogy mit akartam én ettől. De miattam azt csinálsz amit akarsz, remélem két szék közül a padlóra esel.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!