Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönni valakivel mert szimpatikus, de nincs vonzalom?
Nem érzem a bizsergést mikor vele vagyok, vagyis csak szimpátiát érzek iránta.
Talán akkor érzek valamit, mikor nincs velem, de az sem az igazi lebegő, összeszorul a gyomrom érzés.
Érdemes így összejönni valakivel?
És, ha már valaki összejött így valakivel?
(pl.én)
Mit tegyek?
Itt most a legtöbben azt fogják ideírni, hogy ne gyere össze vele.
Viszont vannak olyan emberek, akik nagyon ritkán lesznek szerelmesek. Életükben párszor csak vagy akár egyetlen egyszer... nem mindenki olyan lángoló, lobbanékony típus..
És, ha 10 évig nem leszel szerelmes, vagy soha többé? Akkor örökre egyedül maradsz? Mikor már a teljes hajad ősz, akkor gondolkodsz el azon, hogy igenn.. lehet ezzel meg azzal meg kellett volna próbálni...
Én amondó vagyok, hogy gyere vele össze, ha tetszik, van némi kémia és kedveled. Ki tudja mi lesz belőle.
Nem, nem undorodom.
Volt már egy srác aki tepert értem, ő viszont ennyire sem mozgatott meg. Na pl nála el sem tudtam volna képzelni, hogy hozzámérjen.
Ennél a mostaninál azért ez nincs így.
Most hogy így elgondolkodtam, szexuálisan talán-talán el tudnám képzelni vele magam. Talán. Mert akit fentebb írtam hogy nem bírtam volna ha hozzámér, ő eléggé elhízott volt, alacsonyabb is nálam.
Ez akiről meg a kérdést feltettem, sportoló, magasabb egy kicsivel tőlem (jó testalkatú) meg tényleg szimpatikus belsőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!