Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Hirtelen fellángolás?
Figyelt kérdés
Nagyon boldog vagyok a barátnőmmel vagyis az voltam, de hétről hétre hónapról hónapra azt érzem hogy egyre kevésbé vonzódom hozzá?? sokszor jobban érdekelnek az ismeretlen lányok akikkel szivesen ismerkednék, persze nem teszem mert hűséges vagyok, de bennem van ez az érzés. Mit jelent ez?fog változni?2013. márc. 12. 19:55
1/4 anonim válasza:
a fejben dől el. mi lenne, ha a barátnődre koncentrálnál, örülnél, hogy van neked?
2/4 Baccardi01 válasza:
Szerintem kezd kihunyni a kapcsolatotok.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen fel szokott jönni bennem a dolog időszakokra hogy senki nem érdekel csak ő és érzem hogy szeretem, azt is tudom hogy megbánnám ha elhagynám, de valahol bennem van az is hogy mintha halna el a szenvedély bennem....
2013. márc. 12. 19:57
4/4 anonim válasza:
akkor szakíts vele!Inkább szakíts mielőtt megcsalnád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!