Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flört, vagy több is lehet?

Figyelt kérdés
Eddig csak felszínesen ismertük egymást, de a minap összefutottunk, majd egész nap kétértelmű sms-ekkel bombáztuk a másikat. Azóta nem tudom kiverni a fejemből. Foglalt ő is, én is. De olyan jó rá gondolni, mi lenne ha. Szárnyal a fantáziám. Mit tegyek/ne tegyek?
2009. szept. 24. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:

ajjajj..;)

Ugy tunik,csakis rajtatok mulik,hogy tobb legyen-e belole vagy sem.

Am nem art ovatosnak lenni ,meg ha csak egy flortrol is van szo.Megeshet,hogy az egyik fel jobban belebonyolodik erzelmileg,mint a masik,az mar ki fog hatni a jelenlegi kapcsolatara is.Csak ovatosan..

Ugyanilyen helyzetben voltam en is egy pasival,osszejottunk,(persze,titokban..),de nem volt hosszas a fellangolas.Azota jobaratok vagyunk,semmi tobb.

DE megmaradt egy szep emlek!

2009. szept. 24. 11:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Hát ez az! Próbáljuk ki milyen titokban, vagy eszünkbe se jusson? Neked volt közben párod? SZenvedek, de jó érzés :-) Most mi van?? :-)
2009. szept. 24. 12:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Én 26L, ő 30.
2009. szept. 24. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:

11:57-es vagyok,

Igen,volt parom azalatt(no,ezert most jol lehurrognak..).

Dehat emberek vagyunk,egyszer elunk!mindaddig,amig masnak nem okoztok fajdalmat es szenvedest,hat miert ne ereznetek jol magatokat?

esetleg irj a fejlemenyekrol;)

2009. szept. 24. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Ujbol en vagyok:)

...meg aztan ha kihagyod,akkor mgeshet,hogy jo ideig gyotorni fog a kivancsisag,hogy "mi lett volna ha...milyen is lett volna..?"

Ugy legalabb megtudod...En drukkolok!

28/ L

2009. szept. 24. 20:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Egyetértünk. Féltem hogy jönni fog a sok csupor "ezt nem szabad, azt nem szabad" válasz, de szerencsére nem!

Ha lesz vmi írok még.

:-)Szia

2009. szept. 25. 06:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.

Giovanni Boccaccio

2009. szept. 25. 06:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia! Nem tudom vissza térsz e még erre az oldalra. HA igen, és érdekelnek a fejlemények, szólj és írok priviben.:-) puszi
2009. okt. 7. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!