Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flört, vagy több is lehet?

ajjajj..;)
Ugy tunik,csakis rajtatok mulik,hogy tobb legyen-e belole vagy sem.
Am nem art ovatosnak lenni ,meg ha csak egy flortrol is van szo.Megeshet,hogy az egyik fel jobban belebonyolodik erzelmileg,mint a masik,az mar ki fog hatni a jelenlegi kapcsolatara is.Csak ovatosan..
Ugyanilyen helyzetben voltam en is egy pasival,osszejottunk,(persze,titokban..),de nem volt hosszas a fellangolas.Azota jobaratok vagyunk,semmi tobb.
DE megmaradt egy szep emlek!

11:57-es vagyok,
Igen,volt parom azalatt(no,ezert most jol lehurrognak..).
Dehat emberek vagyunk,egyszer elunk!mindaddig,amig masnak nem okoztok fajdalmat es szenvedest,hat miert ne ereznetek jol magatokat?
esetleg irj a fejlemenyekrol;)

Ujbol en vagyok:)
...meg aztan ha kihagyod,akkor mgeshet,hogy jo ideig gyotorni fog a kivancsisag,hogy "mi lett volna ha...milyen is lett volna..?"
Ugy legalabb megtudod...En drukkolok!
28/ L
Köszi szépen! Egyetértünk. Féltem hogy jönni fog a sok csupor "ezt nem szabad, azt nem szabad" válasz, de szerencsére nem!
Ha lesz vmi írok még.
:-)Szia
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.
Giovanni Boccaccio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!