Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem?

Figyelt kérdés
barátommal nem vagyunk sok ideje együtt, nagyon nagyon szeretem mindennél jobban,de egyszer szakítottam vele, mert összevesztünk és én az helyett h megjavítottam volna a kapcsolatunkat inkább szakítottam,(de már 1000x megbántam) azóta újra öszejöttünk de teljessen más velem,érzem hogy nem bízik bennem, azt hiszi hogy nem szeretem pedig még soha senkit nem szerettem ennyire, azóta ő is olyan mintha nem szeretne, talizni is allig akar, folyamatossan a kifogásokat keresi.. már szinte meglepődök ha mondja hogy "szeretlek" míg szakítás elött rengetegszer mondta, meg nagyon sokat veszekedünk minden kis apróságon:( lehet hülyeséget csináltam (sőt biztos) de még le is feküdtem vele (nekem ő volt az első) sokáig húztam, mert még nem akartam, de ez miatt is sokat veszekedtünk és mondtam h énmár ezt nem bírom inkább megteszem csak ne veszekedjünk többet, meg hogy ő boldog legyen.. de azóta sem változott semmi, ugyanugy kerül. és én már nemtudom mit tehetnék ezért a kapcsolatért hogy végre felfogja hogy nagyon nagyon szeretem mert már kikészülök teljessen?!!
2013. ápr. 16. 18:06
 1/1 anonim ***** válasza:
biztosan csalódott benned a szakítás miatt és összetört benne valami. elmondom hülyén is ha nem érted. képzelj el benne egy épületet, ami a szerelemből épült. hát te a felét minimum leromboltad. adj neki időt, kérdezd meg hogy miért ilyen, és ha ezt mondja, bizonyítsd be hogy szereted
2013. ápr. 16. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!